Mehmet Akif Tufan
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Polis
Merhaba. Geçen Cuma Almanya'dan ASUS ROG G501VW aldım, Pazartesi elime ulaştı. LoL'ü ve CS:GO'yu yükleyeyim dedim, aynı zamanda onlar yüklenirken driverlerin eski olduğunu farkettim. Bütün driverları güncelleyeyim dedim. Ekran kartını güncellerken bir sorun oldu herhalde anlamıyorum. Yükleyene kadar olmayan, yükledikten sonra olan bir sorunla karşılaştım. Arada 1 sn'de kendi kendine açılıp kapanan bir CMD dosyası var, okuyamıyorum. Sadece updater, bulunamıyor gibi şeyleri görebildim. Ve bu hata yüzünden oyun alta iniyor, ayrıca bu hatayla mı ekran kartı driverları ile mi ilgili, yoksa oyunlar işlemcinin içindeki ekran kartıyla mı çalışıyor anlayamıyorum. Ondan mıdır bilmiyorum, sistemim iyi olmasına rağmen ani FPS düşmeleri, takılmalar ve ekranda yırtılmalar yaşıyorum. Bütün ayarlar yüksekteyken de FPS 150-70 arası oynuyor ve yırtılma, takılma var. Her şeyi düşürsem de aynı sorunları yaşıyorum. V-Sync'i açtığım zaman da delay yaşıyorum mouse ile arasında. Bu yüzden açmak istemiyorum. Lütfen yardım edin. Bu arada sistem özelliklerim:
- Intel i7 6700HQ 3.5 GHz
- Nnvidia GTX 960M 4 GB GPU
- 8 GB Tek Slot RAM
- 1 TB HDD ve 128 GB SSD
- 4K HD Ekran
- 1920x1080P
Son düzenleyen: Moderatör: