Bu modeli almayı düşünüyorum. Ancak qwerty İspanyol yaziyor. İspanyol çok mu fark oluyor? Dizilimi farklı mı ona emin olamadim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Attığım siteden ispanyada varmış bu model bu linkteki qwerty mi yoksa ispanyol dizilim mi onu ögrenmek istedim.Türkiyede uygun fiyatlı varsa tabiki almak isterim.Türkiye'den mi almayı planlıyorsunuz?
Attığım siteden ispanyada varmış bu model bu linkteki qwerty mi yoksa ispanyol dizilim mi onu ögrenmek istedim.Türkiyede uygun fiyatlı varsa tabiki almak isterim.
Evet Türk lirası hocam.Aklımda asus var başka dediğin sanırım lenovo? Veya monster.Türkiye'den derken, buradan Türk Lirası ile mi almayı düşünüyorsunuz anlamında demiştim. Yoksa Amazon üzerinden alacağınızı biliyorum. Buradan alacaksanız bu ürünün fiyatına daha iyileri var çünkü.
Evet Türk lirası hocam.Aklımda asus var başka dediğin sanırım lenovo? Veya monster.
17000 civarı.Önermem. İşlemcisi AMD Ryzen 5 5600H'dan daha kötü. Ayrıca ekran kartı da güçsüz. Tam bütçeniz nedir?
İnceleyeceğim teşekkürler.Aldıktan sonra bir 8GB RAM takarsanız çok iyi olur.
17000 civarı.
İnceleyeceğim teşekkürler.
Aslında 1. Önceliğim işlemci 3. Planda ekran kartı bulunuyor.Kasa kalitesi daha iyi olan istiyorum ama bu fiyatlara yok anlaşılan.Amaç oyunsa bu modele bakabilirsiniz o zaman o bütçede.
![]()
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K0TX Ryzen 5 5600H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K0TX Ryzen 5 5600H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K0TX Ryzen 5 5600H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 25.999,01 TL'den...www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.