ASUS ROG G75VW mi ASUS X550JX-XX099D mi ?

Snoop Dog

Hectopat
Yer
Eskişehir / Hopa
Daha fazla  
Meslek
Genellikle Öğrenci
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

ASUS X550JX-XX099D Dizüstü Bilgisayar - X550JX-XX099D , 2015 asus notebook, asus x550jx dizüstü2015 modelleri, asus XO099D notebook, 2015 asus notebook modelleri, oyun asus, Notebook, Asus Laptop,...

Bir arkadaş aynısını MSI GE60 modeli ile sormuş, onu okudum ama pek tatmin olamadım. Çünkü bazı sorularım olacak, ilk önce benim için ekran önemli yıllardır HD ekran (Hatta ilk PC'm 1200'lü çözünürlükteydi. 2006-7 yıllarında HD ekrana geçtim) kullanıyorum. Artık FullHD ekrana geçmek istiyorum.

Bu modelin ekranı nasıldır, kullanan var mıdır veya bilen? GTX660M GDDR5 2 GB ile GTX 950M DDR3 2GB arasında öyle uçurum bir fark olduğunu sanmıyorum. Yine de biri FullHD ekran ve diğeri HD ekran olduğu için biri uçar, biri yerlerde sürünür demeyin

Ardından 12 GB RAM ve hava kanalları gibi ciddi can alıcı özellikleri var. Ardından 4. nesil i5 ile 3. nesil i7 arasında ne gibi farklar vardır? Son olarak kasa kalitesi ve klavye olarak Asus'un önce olduğunu söylemek lazım. Eylül ayında alacağım için acelemin olmadığını belirteyim. Asus'un 2. eli bitmez zaten direkt. X550JX'inde fiyatı biraz düşmüş olur. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…