Asus ROG Gaming Laptop'a soğutucu alınmalı mı?

artixnok

Hectopat
Daha fazla  
Asus ROG GL702VM-BA322T modelini aldım. Sizce soğutucu almalı mıyım? Hangi marka almalıyım önemli midir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Soğutucu çok lazım olacağını sanmam zira Asus soğutmaya önem veren bir firma fakat almak istiyorsanız Aliexpress'te vakumlu soğutucular var zira kendim kullandım çok güzel çalışıyorlar, onlardan alabilirsin.

Soğutucu çok lazım olacağını sanmam zira Asus soğutmaya önem veren bir firma fakat almak istiyorsanız Aliexpress'te vakumlu soğutucular var zira kendim kullandım çok güzel çalışıyorlar, onlardan alabilirsin.
teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. lakin büyük ihtimalle oyun oynarken falan masa üzerinde oynayacağım ve double fan diye biliyorum cihazı. Fakat aklıma takılan game center de öğlen sıcak saatlerde kullanırken işlemci sıcaklığı 50-55 arası, akşam kullanırken 40-45 arası dolaşıyor; bu değerler normal internette falan takılırken sizce normal midir ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı