M metgor Centipat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 9 15 Eylül 2020 #1 ASUS ROG GL502 kullanıyorum. Kulaklığı diğer cihazlarda da denedim ve mikrofonu sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ama bu bilgisayara taktığım zaman kulaklığın mikrofonu gözükmüyor bile.
ASUS ROG GL502 kullanıyorum. Kulaklığı diğer cihazlarda da denedim ve mikrofonu sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ama bu bilgisayara taktığım zaman kulaklığın mikrofonu gözükmüyor bile.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.216 Makaleler 1 Çözümler 62 15 Eylül 2020 #2 Dostum kulaklığını söylersen daha çok yardımcı olabiliriz . Bize hem bilgisayarın hem de kulaklığını lazım.
Dostum kulaklığını söylersen daha çok yardımcı olabiliriz . Bize hem bilgisayarın hem de kulaklığını lazım.
M metgor Centipat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 9 15 Eylül 2020 #3 Zakramoreas dedi: Dostum kulaklığını söylersen daha çok yardımcı olabiliriz . Bize hem bilgisayarın hem de kulaklığını lazım. Genişletmek için tıkla... Valla hocam kulaklık öyle dandirik 40-50 liralık bi kulaklık markasını bilmiyorum.
Zakramoreas dedi: Dostum kulaklığını söylersen daha çok yardımcı olabiliriz . Bize hem bilgisayarın hem de kulaklığını lazım. Genişletmek için tıkla... Valla hocam kulaklık öyle dandirik 40-50 liralık bi kulaklık markasını bilmiyorum.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.216 Makaleler 1 Çözümler 62 15 Eylül 2020 #4 metgor dedi: Valla hocam kulaklık öyle dandirik 40-50 liralık bi kulaklık markasını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bilgi yeterli değil . Üstünde resimi logosu bir şeyi vardır. En kötü ses düzeyi karıştırıcısı üstünden gözükmeli.
metgor dedi: Valla hocam kulaklık öyle dandirik 40-50 liralık bi kulaklık markasını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bilgi yeterli değil . Üstünde resimi logosu bir şeyi vardır. En kötü ses düzeyi karıştırıcısı üstünden gözükmeli.
M metgor Centipat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 9 15 Eylül 2020 #5 Zakramoreas dedi: Bu bilgi yeterli değil . Üstünde resimi logosu bir şeyi vardır. En kötü ses düzeyi karıştırıcısı üstünden gözükmeli. Genişletmek için tıkla... ACL yazıyor hocam üstünde
Zakramoreas dedi: Bu bilgi yeterli değil . Üstünde resimi logosu bir şeyi vardır. En kötü ses düzeyi karıştırıcısı üstünden gözükmeli. Genişletmek için tıkla... ACL yazıyor hocam üstünde
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.216 Makaleler 1 Çözümler 62 15 Eylül 2020 #6 metgor dedi: ACL yazıyor hocam üstünde. Genişletmek için tıkla... Kablolu kulaklık mı?
M metgor Centipat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 9 16 Eylül 2020 #7 Zakramoreas dedi: Kablolu kulaklık mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam kablolu kulaklık