Çözüldü ASUS ROG GL502VE Ethernet- Wi-Fi Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fearlesshuman

Hectopat
Makaleler
4
Önceden hem Wi-Fi hem Ethernet üzerinden bağlantı yapabiliyordum fakat nedense artık yapamıyorum. Genelde 2 şekilde sorunla karşılaşıyorum. İlk önce etherneti bağlayıp sonra Wi-Fi'ı bağlamaya kalkınca Wi-Fi bağlanmıyor bağlansa bile bir kaç saniye sonra otomatik bağlantıyı kesiyor. Bağlantıyı kesmese bile "internet yok" diyor. İlk önce Wi-Fi bağlayıp sonra etherneti bağlayınca bu sefer Wi-Fi bağlanıyor fakat ethernette internet erişimi yok diye gözüküyor. İki internete de bağlanmam gerekiyor. Internet Complete Repair denedim fakat bazı yerleri düzeltemiyor. ERROR: yazıyor fakat hatanın ne olduğu yazmıyor. Sürücüleri kaldırıp yeniden yükledim fakat hala aynı hata oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım çözüm yolunu buldum. Önce modem üzerinden kendi MAC adresime kalıcı bir IP adresi atadım. Sonra İnternet Protokolü Sürüm 4 kısmından "Otomatik olarak bir IP adresi al" yerine "Aşağıdaki IP adreslerini kullan" seçeneğini seçip atadığım IP adresini oraya yazdım. Böylece şuan hem WIFI hem etherneti aynı anda kullanabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…