filizatmaca Hectopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ağustos 2017 #1 Sistemim GPT Win 10 ve UEFI biciminde kurulu olmasina ragmen normal mavi beyaz eski model BIOS aciliyor yani UEFI BIOS yok. Her seyi denedim olmuyor. Bu konuda fikri olan arkadaslar yardiminizi bekliyorum, teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2017
Sistemim GPT Win 10 ve UEFI biciminde kurulu olmasina ragmen normal mavi beyaz eski model BIOS aciliyor yani UEFI BIOS yok. Her seyi denedim olmuyor. Bu konuda fikri olan arkadaslar yardiminizi bekliyorum, teşekkürler...
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 15 Ağustos 2017 #2 Tema eski olabilir ancak sisteminizde UEFI BIOS var zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tema eski olabilir ancak sisteminizde UEFI BIOS var zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et