Asus ROG GL553VE-DM107 alınır mı?

sercansolmaz80

Megapat
Daha fazla  
Bugün internette bu laptopu gördüm ve çok hoşuma gitti. i7 7700HQ ve GTX 1050 Ti ekran kartı bulunuyor. Lakin bunların ikisi tek fan ile soğutuluyor. Acaba tek fan yeterli olur mu? Bu fiyata bu laptop alınır mı? Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye ve yorum bekliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek fan ile soğutması sorun çıkarabilir çünkü içindeki donanımlar güçlü ve belli bir miktarda ısı üretiyorlar. Çift fanlı sistemlere bakmanız daha doğru olur.

Bugün internette bu laptopu gördüm ve çok hoşuma gitti. i7 7700HQ ve GTX 1050 Ti ekran kartı bulunuyor. Lakin bunların ikisi tek fan ile soğutuluyor. Acaba tek fan yeterli olur mu? Bu fiyata bu laptop alınır mı? Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye ve yorum bekliyorum. Teşekkür ederim.
Kendim aldim urunu ve haricen Windows Pro 64bit satin aldim. Mukemmel, bilgisayara hic tasa yapma direk al. Oyun mu oyun, cizim mi cizim. Ne istersen rahat rahat yaparsin. 8 GB bellek yetmez diye dusundum vallahi yetti de artti bile. 46 inch ekran bagladim bir de yani dusun her seye yetiyor ve maksimum performance. Ben urunu 4319 TL +ucretsiz kargo seklinde aldim. Kendim 15 yildir Asus'un musterisiyim PC ve notebooklarini cok eskitmisimdir. Çekinmeden al. En hesapli performansli bilgisayar. Çok arastirdim o sekilde aldim. Tavsiye ederim, kacirma derim. Ürunu aldigim yer incehesap.com idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim aldim urunu ve haricen Windows Pro 64bit satin aldim. Mukemmel, bilgisayara hic tasa yapma direk al. Oyun mu oyun, cizim mi cizim. Ne istersen rahat rahat yaparsin. 8 GB bellek yetmez diye dusundum vallahi yetti de artti bile. 46 inch ekran bagladim bir de yani dusun her seye yetiyor ve maksimum performance. Ben urunu 4319 TL +ucretsiz kargo seklinde aldim. Kendim 15 yildir Asus'un musterisiyim PC ve notebooklarini cok eskitmisimdir. Çekinmeden al. En hesapli performansli bilgisayar. Çok arastirdim o sekilde aldim. Tavsiye ederim, kacirma derim. Ürunu aldigim yer incehesap.com idi.
Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ben makine mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Aslında oyundan çok çizim için almayı düşünüyorum. Sizde çizimden bahsetmişsiniz acaba hangi programları kullanıyorsunuz ve performansı nasıl paylaşabilir misiniz acaba ?

selamlar tekrar ,2 yil aradan sonra tekrar yaziyorum.. notebook hala ayni tazelikte ve performansta calisiyor zerre hata kapanma vs almadim ,henuz format bile atmadim ,gerek duymadim
Arkadaslar merhaba.. kullandigim Asus GL553VE-DM107 notebookum icin bugun 16 gb ram siparis ettim ve dolayisiyla icindeki ram(Samsung M471A1K43CB1-CRC hafıza birimi 8 GB 1 x 8 GB DDR4 2400 MHz) bosa cikiyor..ihityaci olan arayan almak isteyen varsa benimle irtibata gecebilir. Fiyat 250 TL

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı