Merhaba arkadaşlar.
Aşağıda yazdığım iki laptop arasında kaldım. Özellikleri ve fiyatları hemen hemen aynı. Belirgin olarak; Asus'un SSD ve ekran kalitesi farkı, Acer'ın ise Windows 10 Home farkı var gibi duruyor. Yanlışım var ise düzeltebilirsiniz. Teknik özellikler dışında malzeme kalitesi, soğutma, servis desteği, dayanıklılık vs. gibi özellikler de bu fiyattaki bir bilgisayarda çok önemli. Youtube ve bir çok forumda incelemeleri araştırdım. Fakat ikinci kısımda yazan model değişikliklerinden dolayı bazen incelemelerdeki bilgisayarlar aşağıdakilerle eşleşmiyor. MSI'da karşılaştırmak isterdim fakat aynı seviyedeki bilgisayarlar aşağıdakilere göre biraz daha pahalı. Sizden ricam, bunlara istinaden yorum yapmanız.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Asus ROG GL703VM-GC035 Intel i7 7700HQ 16GB 1TB + 256GB SSD GTX1060 Freedos 17.3" FHD Taşınabilir Bilgisayar
Merhabalar, yorum için teşekkürler. Çok fazla araştırdım, incelemelere baktım. Burada da pek yorum gelmedi ama, yöneticilerin yaptığı incelemelerde MSI GE73 7RD gözüme çarptı. Soğutma sisteminden stabil çalışması özellikle sessizliği vs. Açıkçası 1060 ile de arasındaki FPS farkı da sanıyorum benim için biraz daha göz ardı edilebilir diye düşündüm. İleriki zamanda orta ayarlarda oynarım artık. Çok da önemsemek istemedim. Yalnız hepsiburada sitesinde 17.3 olan modelde 256SSD gözükmüyordu. Fakat ürünü sunan tedarikçilerin sitesinde SSD gözüküyordu. Anlam veremedim. En nihayetinde riske girmek de istemedim, az önce 15.3 olan modelini MSI GE63 7RD aldım. Tanıdık bir arkadaş vasıtasıyla 5.663'tlye denk geldi. Site yönetimine detaylı anlaşılabilir bir inceleme için teşekkürler. Net olarak o modele yönlendirdi.