senseiendo97
Kilopat
Normal efendim. Kauçuk denen malzeme Max 2 yıla dökülür. Çok başıma geldi. Kauçuk yerine yumuşak plastikten olan mouseler var onları tercih edin, daha sonra yeni bir mouse alırsanız.Yaklaşık 2 senedir kullanmaktayım. Yandaki kauçuk yerleri kabarıp erimeye başladı artık. Nasıl bir çözüm önerisi sunabilirsiniz? Ne yapabilirim?
Hocam 3 senedir rival 600 kullaniyorum, hic basima gelmedi. Artik cok dokunmam mouse herhalde fhdjjsnd.Normal bir şey aynısı benim de başıma geldi. Bunu arkadaşıma verip geçen sene kendime Razer Basilisk V3 almıştım bu da aşınmaya başladı. Söküldüğü zaman yine değiştireceğim ve tekrar yanları kauçuk bir mouse almak ister miyim bilmiyorum. Benzeri SteelSeries Rival 600 kullanan arkadaşıma da oldu yanlış hatırlamıyorsam servise yollamıştı kauçuklar değişmişti fakat kısa bir süre sonra direkt sökülmüştü. İnternette satılıyorsa kauçuğu alıp kendiniz yapıştırmayı veya servise yollamayı deneyebilirsiniz isterseniz.
Uygun grip tape bulabilirsen söküp onu tak.
Kauçuk koptu diye mouse çöpe atılmaz. Kauçuğun çıktığı yeri kağıt bantlarla doldur. En son bantların üstüne de internette satılan mouse skatezlerinden alıp yapıştır bir süre daha idare eder.
Normal efendim. Kauçuk denen malzeme Max 2 yıla dökülür. Çok başıma geldi. Kauçuk yerine yumuşak plastikten olan mouseler var onları tercih edin, daha sonra yeni bir mouse alırsanız.
Normal bir şey aynısı benim de başıma geldi. Bunu arkadaşıma verip geçen sene kendime Razer Basilisk V3 almıştım bu da aşınmaya başladı. Söküldüğü zaman yine değiştireceğim ve tekrar yanları kauçuk bir mouse almak ister miyim bilmiyorum. Benzeri SteelSeries Rival 600 kullanan arkadaşıma da oldu yanlış hatırlamıyorsam servise yollamıştı kauçuklar değişmişti fakat kısa bir süre sonra direkt sökülmüştü. İnternette satılıyorsa kauçuğu alıp kendiniz yapıştırmayı veya servise yollamayı deneyebilirsiniz isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.