Şu an Bloody V60 Max mouse kullanıyorum, ancak ürünü ilk aldığımdan beri bazı sorunlar yaşıyorum. Mouse'ye temas etmesem bile imleç kendi kendine hareket ediyor. Video veya dizi izlerken sürekli ekrana yazılar geliyor ve oyunlarda, özellikle Valorant oynarken, farenin altındaki ışık sönüyor.
Ne kadar hareket ettirsem bile algılamıyor. Bu sorunlardan çok sıkıldım ve fareyi değiştirmek istiyorum. Biraz araştırma yaptım ve karşıma ASUS ROG Gladius 3 modeli çıktı. Sizce bu ürün alınır mı? Şu an geri ödeme kampanyası olduğu için ürün 1900 TL civarına iniyor. Bu fiyatla almak mantıklı mı? Ayrıca ASUS marka bir mouse kullanmak istiyorum; öneriniz varsa başka modeller de değerlendiririm.
26.08 tarihinde aldım. Aldıktan sonra diceksin ki dünya varmış kablosuz mouse ne güzel bir şeymiş, ASUS geri ödeme kampanyasınada katıldın geri dönüş bekliyorum. Benim elime tam oturdu ve rahat rahat kullanıyorum CS'de aimim vs değişti öyle söyleyeyim mouse değişince.
Önceki Mouse'um Rampage Fighter'dı 150gramdı şimdi 79 gramlık bir fareye geçtim.
Ayrıyeten sistemim kötü olduğu için 4K-8k hzli mouse kullanama 1K kafi benim için.
Bende alalı 1 hafta oldu, Gladius 3 Aimpoint modelinden bahsediyorsan gayet güzel bir mouse fakat mouse padinin iyi olması gerek. Kalitesiz bir mouse pad ile bayağı takılma oluyor bazen hatta çoğu zaman yavaşça veya hızlıca hareket ettirirken mouse takılıyor. Aklında bulunsun mouse padin kötü ise ona da ekstra masraf çıkabilir.
26.08 tarihinde aldım. Aldıktan sonra diceksin ki dünya varmış kablosuz mouse ne güzel bir şeymiş, ASUS geri ödeme kampanyasınada katıldın geri dönüş bekliyorum. Benim elime tam oturdu ve rahat rahat kullanıyorum CS'de aimim vs değişti öyle söyleyeyim mouse değişince.
Önceki Mouse'um Rampage Fighter'dı 150gramdı şimdi 79 gramlık bir fareye geçtim.
Ayrıyeten sistemim kötü olduğu için 4K-8k hzli mouse kullanama 1K kafi benim için.
Bende alalı 1 hafta oldu, Gladius 3 aimpoint modelinden bahsediyorsan gayet güzel bir mouse fakat mouse padinin iyi olması gerek. Kalitesiz bir mouse pad ile bayağı takılma oluyor bazen hatta çoğu zaman yavaşça veya hızlıca hareket ettirirken mouse takılıyor. Aklında bulunsun mouse padin kötü ise ona da ekstra masraf çıkabilir.
Geri ödeme kampanyasına nasıl başvurdunuz ben bugün bu kampanyayı kapsayan bir ürün aldım fakat geri ödemeye başvururken sorun yaşadım ürün numarası falan istediler fakat bulamadım hatta bana gelen mailde faturanız düzenlenmemiştir yazıyordu.
Bir fikrim yok klavyemi de ASUS olarak aldım farenin de ASUS olmasını istiyorum ayrıca ürünün RGB özelliğine de önem veriyorum. Attığınız internet sitesini ilk defa duydum.
Bende alalı 1 hafta oldu, Gladius 3 aimpoint modelinden bahsediyorsan gayet güzel bir mouse fakat mouse padinin iyi olması gerek. Kalitesiz bir mouse pad ile bayağı takılma oluyor bazen hatta çoğu zaman yavaşça veya hızlıca hareket ettirirken mouse takılıyor. Aklında bulunsun mouse padin kötü ise ona da ekstra masraf çıkabilir.
Geri ödeme kampanyasına nasıl başvurdunuz ben bugün bu kampanyayı kapsayan bir ürün aldım fakat geri ödemeye başvururken sorun yaşadım ürün numarası falan istediler fakat bulamadım hatta bana gelen mailde faturanız düzenlenmemiştir yazıyordu.
Bir fikrim yok klavyemi de ASUS olarak aldım farenin de ASUS olmasını istiyorum ayrıca ürünün RGB özelliğine de önem veriyorum. Attığınız internet sitesini ilk defa duydum.
Gaming.gen'den daha iyi internet sitesidir. Garantide hiç sorun çıkartmadan anında değiştirirler. Türkiyede en iyi çevre birimi satan mağaza. RGB'lerinin aynı yanmasındansa daha kaliteli mouse almayı tercih ederim ayrıca.