ASUS ROG Gladius 3 alınır mı?

Gaming.gen'den daha iyi internet sitesidir. Garantide hiç sorun çıkartmadan anında değiştirirler. Türkiye'de en iyi çevre birimi satan mağaza. RGB'lerinin aynı yanmasındansa daha kaliteli mouse almayı tercih ederim ayrıca.

Darmushark M3 Pro Gladius 3 le karşılaştırıldığında aralarındaki farklar ne.

Daha iyi sensör, daha yüksek yenileme hızı, daha iyi MCU, daha hafif.

Ayrıca daha sonra 4k Dongle alıp 4000 hz yenileme hızına çıkarabiliyorsunuz. Benim asıl tavsiyem ATK F1 olacaktır.

Bende alalı 1 hafta oldu, Gladius 3 aimpoint modelinden bahsediyorsan gayet güzel bir mouse fakat mouse padinin iyi olması gerek. Kalitesiz bir mouse pad ile bayağı takılma oluyor bazen hatta çoğu zaman yavaşça veya hızlıca hareket ettirirken mouse takılıyor. Aklında bulunsun mouse padin kötü ise ona da ekstra masraf çıkabilir.

2021'de HP Omen mousepadim vardı onunla kullandım.
Şimdi Buna geçtim, bugün geldi daha dokunmadım hybrid özellikli olanından eve gidince test etmek için sabırsızlanıyorum.

Teşekkür ederim bunu da göz önünde bulunduracağım.
İstenilen şeyler 1. Fatura E fatura olarak TürkKepten mailine geliyor, 2. Ürünün seri nosu
ürünün seri nosunu ise aldığın zaman kutunun altında S/N "SNT212836" örnek olarak, bu şekilde yazarak katılabiliyorsun eğer yapamazsan burdan yada farklı dcden yardımcı olurum.

2021'de HP Omen mousepadim vardı onunla kullandım.
Şimdi Buna geçtim, bugün geldi daha dokunmadım hybrid özellikli olanından eve gidince test etmek için sabırsızlanıyorum.

İstenilen şeyler 1. fatura e-fatura olarak türkkepten mailine geliyor, 2. ürünün seri nosu.
Ürünün seri nosunu ise aldığın zaman kutunun altında s/n "sNT212836" örnek olarak, bu şekilde yazarak katılabiliyorsun eğer yapamazsan buradan ya da farklı DC'den yardımcı olurum.

Teşekkür ederim bir sorun olursa yazacağım.

Bir an önce alıp geri ödemeye başvur çünkü sonlara kalınca gerçekten çok bekletiyorlar bir önceki Ekipmanını Anlat kampanyasında neredeyse 3 ay sürdü geri ödeme yapmaları sonlara kaldığım için.

2021'de diteP Omen mousepadim vardı onunla kullandım.

İstenilen şeyler 1. Fatura e-fatura olarak TürkKepten mailine geliyor, 2. Ürünün seri nosu
Ürünün seri nosunu ise aldığın zaman kutunun altında S/N "SNT212836" örnek olarak, bu şekilde yazarak katılabiliyorsun eğer yapamazsan buradan ya da farklı DC'den yardımcı olurum.

Bende HyperX Pulsfire Mat satın aldım, fareyi son paramla aldığım için cepte kalan 3 5 kuruşla bütçem buna yetti kendim deneyeceğim. HyperX gibi bir marka umarım üzmez, takılma vesaire yaşamam diye ümit ediyorum.

Son düzenleme:
Daha iyi sensör, daha yüksek yenileme hızı, daha iyi MCU, daha hafif.

Ayrıca daha sonra 4k Dongle alıp 4000 hz yenileme hızına çıkarabiliyorsunuz. Benim asıl tavsiyem ATK F1 olacaktır.
Ben markaya güvenmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı