B Bekaykzgl Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Mouse kullanan arkadaşlar attığım videoya bakabilir mi? Scroll tuşu çevirdiğimde 1 2 tur daha az sesli dönüyor. 3.tur sesi artıyor. Bu normal mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mouse kullanan arkadaşlar attığım videoya bakabilir mi? Scroll tuşu çevirdiğimde 1 2 tur daha az sesli dönüyor. 3.tur sesi artıyor. Bu normal mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Racoon Decapat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 771 Makaleler 2 Çözümler 5 16 Eylül 2024 #2 Bekaykzgl dedi: Mouse kullanan arkadaşlar attığım videoya bakabilir mi? Scroll tuşu çevirdiğimde 1 2 tur daha az sesli dönüyor. 3.tur sesi artıyor. Bu normal mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bence değil bende buna nazaran bayağı sessiz hatta.
Bekaykzgl dedi: Mouse kullanan arkadaşlar attığım videoya bakabilir mi? Scroll tuşu çevirdiğimde 1 2 tur daha az sesli dönüyor. 3.tur sesi artıyor. Bu normal mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bence değil bende buna nazaran bayağı sessiz hatta.
B Bekaykzgl Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #3 Racoon dedi: Bence değil bende buna nazaran bayağı sessiz hatta. Genişletmek için tıkla... @Racoon Sen de böyle oluyormu sol tuş sallanıyor sağ tuş normal attığım videoya bakabilirmisin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bekaykzgl dedi: @Racoon sen de böyle oluyor mu sol tuş sallanıyor sağ tuş normal attığım videoya bakabilir misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Racoon dedi: Bence değil bende buna nazaran bayağı sessiz hatta. Genişletmek için tıkla... @Racoon Sen de böyle oluyormu sol tuş sallanıyor sağ tuş normal attığım videoya bakabilirmisin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bekaykzgl dedi: @Racoon sen de böyle oluyor mu sol tuş sallanıyor sağ tuş normal attığım videoya bakabilir misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Racoon Decapat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 771 Makaleler 2 Çözümler 5 27 Eylül 2024 #4 Bekaykzgl dedi: @Racoon sen de böyle oluyor mu sol tuş sallanıyor sağ tuş normal attığım videoya bakabilir misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende öyle olmuyor belki grip tape taktığımdan olabilir zorlarsam sallanıyor ama bu kadar kolay değil.
Bekaykzgl dedi: @Racoon sen de böyle oluyor mu sol tuş sallanıyor sağ tuş normal attığım videoya bakabilir misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende öyle olmuyor belki grip tape taktığımdan olabilir zorlarsam sallanıyor ama bu kadar kolay değil.
B Bekaykzgl Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #5 Racoon dedi: Bende öyle olmuyor belki grip tape taktığımdan olabilir zorlarsam sallanıyor ama bu kadar kolay değil. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ben de garantiye yolladım değişim için sorun yok dediler. Sorun devam ederse bu sefer arızanın videosunu atın dediler. Sana sorun olmaz ise benim yaptığım gibi video çekip bana atma şanşın var mı? Instagram veya farklı bir yerden.
Racoon dedi: Bende öyle olmuyor belki grip tape taktığımdan olabilir zorlarsam sallanıyor ama bu kadar kolay değil. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ben de garantiye yolladım değişim için sorun yok dediler. Sorun devam ederse bu sefer arızanın videosunu atın dediler. Sana sorun olmaz ise benim yaptığım gibi video çekip bana atma şanşın var mı? Instagram veya farklı bir yerden.