ASUS ROG Gladius II Core kontrol edilmiyor

AEZX

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selamunaleyküm dostlar.
Benim sorunum faremi (ASUS ROG Gladius II Core) kontrol edememem. Eskiden DPI. RGB ayarlarını yapabiliyordum.
Ama şimdi yapamıyorum cihazlara tıkladığımda yükleniyor ekranında kalıyor.
Bazen fare imleci PC yeni açıldığında olmuyor USB kablosunu takıp çıkardıktan sonra geri geliyor.
Bir ara USB 2.0'da takılıymış USB 3.1'e taktım hâlâ devam ediyor.
Daha 15dk öncesine kadar anakart ve bağlı fanlar Aura kontrolü olmuyordu ör. Sabit yapıyordum ama her seferinde RGB oluyordu.
Ve Armoury Crate çok yavaş.
1-Denetimden tüm ASUS uygulamarı silip tekrar yükledim bir şey değişmedi.
2-Artık Aura olduğu için fare RGB'si diğerleriyle senkronize ama özel fare ayarları yapılmıyor.

Yükleniyor.PNG

Öncelikle selamunaleyküm dostlar.
Benim sorunum faremi (ASUS ROG Gladius II Core) kontrol edememem. Eskiden DPI. RGB ayarlarını yapabiliyordum.
Ama şimdi yapamıyorum cihazlara tıkladığımda yükleniyor ekranında kalıyor.
Bazen fare imleci PC yeni açıldığında olmuyor USB kablosunu takıp çıkardıktan sonra geri geliyor.
Bir ara USB 2.0'da takılıymış USB 3.1'e taktım hâlâ devam ediyor.
Daha 15dk öncesine kadar anakart ve bağlı fanlar Aura kontrolü olmuyordu ör. Sabit yapıyordum ama her seferinde RGB oluyordu.
Ve Armoury Crate çok yavaş.
1-Denetimden tüm ASUS uygulamarı silip tekrar yükledim bir şey değişmedi.
2-Artık Aura olduğu için fare RGB'si diğerleriyle senkronize ama özel fare ayarları yapılmıyor.

Yükleniyor.PNG
Yeni gelen Güncelleme ile problem son buldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı