ASUS ROG Gladius II için Switch önerisi

Weeeii

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar. Şu an ASUS ROG Gladius II kablolu versiyon kullanıyorum ve mouse Switch'leri çift tıklamaya başladı.

Mouse yanında gelen yedek Switch'leri daha önce de çift tıklama sebebiyle değiştirmiştim. Yani şu an elimde herhangi fazladan bir Switch yok.

Switch olarak bu modeli veya 4.0 modelini almayı düşünüyorum. Uyumlu mudur, daha iyi tercihler var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fare hem yazılımsal hem de donanımsal olarak sorunlu, zaten bu sebeple GameGaraj elindekilerin hepsini hazır sistem alanlara hediye etmişti. Bence fareye para harcamayıp yeni bir fareye geçin.

Kailh 8.0 ve Japanese Omron şu anda en iyi 2 switch olarak görülüyor ancak ASUS'un yedek olarak gönderdiği Japanese Omron zaten. Onda da sorun yaşadıysanız Kailh 8.0.

Fare hem yazılımsal hem de donanımsal olarak sorunlu, zaten bu sebeple GameGaraj elindekilerin hepsini hazır sistem alanlara hediye etmişti. Bence fareye para harcamayıp yeni bir fareye geçin.
Yazılımsal olarak gayet iyi fakat donanımsal olarak gerçekten de sıkıntılı. Kronik çift tıklama sorunu olmasına rağmen almayı tercih ettim, bir nevi cezasını çekiyorum diyebilirim. Ama onun dışında memnun olduğum için değiştirmeyi düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı