YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 ASUS ROG Gladius II Origin 12000 DPI 6 Tuş RGB Gaming Mouse (Yedek Switch Hediyeli) (90MP00U1-B0UA00) - Gaming.Gen.TR Ürünün kutu içeriğinde hediye yedek switch vardır ve orijinal renkli kutulu modelidir. www.gaming.gen.tr Fareyi paylaştım, farenin herhangi bir problemi var mı? Alternatif fare atabilirsiniz.
ASUS ROG Gladius II Origin 12000 DPI 6 Tuş RGB Gaming Mouse (Yedek Switch Hediyeli) (90MP00U1-B0UA00) - Gaming.Gen.TR Ürünün kutu içeriğinde hediye yedek switch vardır ve orijinal renkli kutulu modelidir. www.gaming.gen.tr Fareyi paylaştım, farenin herhangi bir problemi var mı? Alternatif fare atabilirsiniz.
GhostSoldier Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 1.084 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #2 1 sene boyunca kullandım. Çok memnun kaldığım bir mousetu. Eliniz büyükse ve ağır mouse seviyorsanız bence hak ediyor.
1 sene boyunca kullandım. Çok memnun kaldığım bir mousetu. Eliniz büyükse ve ağır mouse seviyorsanız bence hak ediyor.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #3 GhostSoldier dedi: 1 sene boyunca kullandım. Çok memnun kaldığım bir mousetu. Eliniz büyükse ve ağır mouse seviyorsanız bence hak ediyor. Genişletmek için tıkla... Elim büyük.
GhostSoldier dedi: 1 sene boyunca kullandım. Çok memnun kaldığım bir mousetu. Eliniz büyükse ve ağır mouse seviyorsanız bence hak ediyor. Genişletmek için tıkla... Elim büyük.