Deathadder Elite alacaktım. Zeminden yüksekliği ve saoldaki iki tuşün hafif sivrimsi yapısı oyunlarda erişimi kolaylaştırıyor.
Aynı yapıya sahip Rog Gladius aldım. Yazacaklarım Gladius 2'de de mevcut olup Gladius 2'de rgb ve daha iyi sensör var.
Çıkarılabilir kablo ( fareye takılan ucu micro usb, piyasada bolca var) var ve farenin altındaki kilidi açmadan çıkmıyor. Ana kablo uzun ve örgülü iken yedek kablo orgüsüz ve kısa.
Fare sltı için yedek skatez( kaydırıcılar)
İki tane yedek omron switch (piyasadaki standart omron switch'lerle uyumluymuş fare.
Ağzı büzülme lastikli taşıma filesi.
Farenin kendi hafızası var, bir kere ayarla sonra yazılımsız istediğin yerde kullan.
Zeminden ne kadar yükselinceye kadar zemini algıladığını ayarlayabiliyorsun.
Kumaş, plastik, tahta gibi zemin türünü ayarlayıp daha iyi optimize edebiliyorsun.
Farelerde pooling rate en fazla 1000 Hz( 1 ms ) iken Gladius serilerinde 2000 Hz (0.5 ms)
Angle sapping (açı düzeltme) diğer markalarda sadece açıp kapatılabilirken Gladius serilerinde yüzdesi de ayarlanabiliyor. Örneğin ben Rainbow Six Siege ve Bf5'te hassasiyeti en ideal şekilde ayarladığımda uzaktaki düşmana ince atışlarda ateş tuşuna basmanın kuvvetiyle aim hafif kayıyor veya tek tek atan dmr silahlarında uzakta koşan adamın kafa hizası boyunca sprey sıkarken tutturmak zorlaşıyor. Açı düzeltmeyi %15-20 arası yaparak bunu çözdüm.