Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Driveri falan var mı? RGB aydınlatmalarını falan kontrol etmek için uygulaması. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2024
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 22 Temmuz 2024 #2 Bedirhn93 dedi: Driveri falan var mı? RGB aydınlatmalarını falan kontrol etmek için uygulaması. Genişletmek için tıkla... Armoury Crate yükleyin. Bir aralar sıkıntılıydı aynı mouse bende kullanmıştım ama sorun yok gibi artık uygulamada.
Bedirhn93 dedi: Driveri falan var mı? RGB aydınlatmalarını falan kontrol etmek için uygulaması. Genişletmek için tıkla... Armoury Crate yükleyin. Bir aralar sıkıntılıydı aynı mouse bende kullanmıştım ama sorun yok gibi artık uygulamada.
loneytunes Megapat Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 801 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Temmuz 2024 #3 Sukunanınteli dedi: Armoury Crate yükleyin. Bir aralar sıkıntılıydı aynı mouse bende kullanmıştım ama sorun yok gibi artık uygulamada. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle, Asus Rog Azoth kullanıyorum gerçekten bayağı ilerleme kaydettiler, bir SteelSeries Engine değil halen ama yine de her türlü her işini görüyor.
Sukunanınteli dedi: Armoury Crate yükleyin. Bir aralar sıkıntılıydı aynı mouse bende kullanmıştım ama sorun yok gibi artık uygulamada. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle, Asus Rog Azoth kullanıyorum gerçekten bayağı ilerleme kaydettiler, bir SteelSeries Engine değil halen ama yine de her türlü her işini görüyor.