Friezzy Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar karar veremedim ama herkes bu mouseyi öneriyor başka tavsiyeniz var mıdır?(Gladius 3 wireless aimpoint)
Arkadaşlar karar veremedim ama herkes bu mouseyi öneriyor başka tavsiyeniz var mıdır?(Gladius 3 wireless aimpoint)
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #2 Friezzy dedi: Arkadaşlar karar veremedim ama herkes bu mouseyi öneriyor başka tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende Gladius 3 var çok memnunum. Wireless özelliği de bayağı iyi akıyor. 2'yi bilmiyorum ama arasında çok fark yoksa 3 de alabilirsin.
Friezzy dedi: Arkadaşlar karar veremedim ama herkes bu mouseyi öneriyor başka tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende Gladius 3 var çok memnunum. Wireless özelliği de bayağı iyi akıyor. 2'yi bilmiyorum ama arasında çok fark yoksa 3 de alabilirsin.
Friezzy Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #3 Ömer S dedi: Bende Gladius 3 var çok memnunum. Wireless özelliği de bayağı iyi akıyor. 2'yi bilmiyorum ama arasında çok fark yoksa 3 de alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 3 olacaktı moderatör değiştirmiş. Teşekkürler.
Ömer S dedi: Bende Gladius 3 var çok memnunum. Wireless özelliği de bayağı iyi akıyor. 2'yi bilmiyorum ama arasında çok fark yoksa 3 de alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 3 olacaktı moderatör değiştirmiş. Teşekkürler.
manucej Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #4 Alınır kalitelidir.