ASUS ROG Gladius III Aimpoint alınır mı?

Radiexss

Hectopat
Daha fazla  
Aklımda VXE R1 Pro Max var idi ama biraz daha araştırma sonucunda.

ASUS ROG Gladius III Wireless aimpoint buldum tutuş şeklim claw uygun mu? Bu mouse uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı? Ağırlığı sorun yapar mı? Sensörleri iç donanımı nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
bir e-sporcu olmasamda mükemmel bir fare olduğunu söylerim sizi üzcek değil çok hafif olmasada hafif

hem palm ara sıra claw pozisyonunda kullandım rahatsızlık duymadım ama genel olarak palm kullandım ama hiç sorun çıkarmadım tavsiye ederim

Hem palm ara sıra claw pozisyonunda kullandım rahatsızlık duymadım ama genel olarak palm kullandım ama hiç sorun çıkarmadım tavsiye ederim.

Dostum çok soru soruyorum kusuruma bakma kafam çok karışık. Anladıgım kadarıyla bu Mouse'ya sahipsin. Uzun kullanım ise hissiyatı kayması optigi falan nasıl herhangi bir sorun yasadın mı ufak ta olsa. Çok teşekkür ederim.

ben çok memnunum bence baya bir ömrü var lakin çok olmasada cola döktüm temizledim bekledim mendille sildim ve bir sorun yaşatmadı, hissiyat kayması yada optik te bir sorun yaşatmadı

Ben çok memnunum bence bayağı bir ömrü var lakin çok olmasa da cola döktüm temizledim bekledim mendille sildim ve bir sorun yaşatmadı, hissiyat kayması ya da optik te bir sorun yaşatmadı.

Cok teşekkür ederim dostum sağ olasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…