ASUS ROG Gladius III kablolu vs VXE R1 Wireless

Bütçe
2500

snmustafa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 2 bin TL'ye kablolu model var. ASUS'un yoksa 600 daha koyup Wraith'ten VXE R1 Wireless mouse Pro Max mı alsam? Hangisini öneririsiniz?

fantech helios 2 daha iyi hocam.

Asus Gladius almayın hocam bence. Bende Gladius 2 vardı scroll'u bozuldu. Sonra 3 wireless olanı aldım onun da bir süre sonra scroll'u bozulmuştu. Üstüne garantiye göndermiştim, geri dönüşünde sorun yoktur diye aynı mouse'u kargolayıp geri göndermişlerdi. Araştırdığımda benzer şeyler yaşayan da gördüm, kronik sorunlu sanırım. Önermiyorum.

fantech helios 2 daha iyi hocam.
düz versiyonumu yoksa pro versiyonumu hocam
Asus Gladius almayın hocam bence. Bende Gladius 2 vardı scroll'u bozuldu. Sonra 3 wireless olanı aldım onun da bir süre sonra scroll'u bozulmuştu. Üstüne garantiye göndermiştim, geri dönüşünde sorun yoktur diye aynı mouse'u kargolayıp geri göndermişlerdi. Araştırdığımda benzer şeyler yaşayan da gördüm, kronik sorunlu sanırım. Önermiyorum.
önerebileceğin mouse varmı hocam

düz versiyonumu yoksa pro versiyonumu hocam

önerebileceğin mouse varmı hocam
VGN Drogonfly kullanıyorum hocam. Oyun oynamadığım için hardcore kullanmıyorum mouse'i ama yaklaşık 1 senedir kullanıyorum herhalde iyi gidiyor. Wraith Espor'da güzel mouse'lar var onları inceleyebilirsin. Çoğu asya tarafının markaları, f/p olarak çok iyiler.

"Wraith'ten İyzico+Parolapara kampanyası ile aldım." hocam bunu başka konuda yazmışsınız nasıl yaptınız rica etsem anlatabilir misiniz teşekkür ederim

Hocam kampanyalar bitti diye biliyorum. Ben 1000 TL gibi bir ücrete getirmiştim ürünü. Wraith sitesinde İyzico ile öde derseniz yüzde 10 gibi bir iade alabiliyorsunuz şuanlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı