düz versiyonumu yoksa pro versiyonumu hocamfantech helios 2 daha iyi hocam.
önerebileceğin mouse varmı hocamAsus Gladius almayın hocam bence. Bende Gladius 2 vardı scroll'u bozuldu. Sonra 3 wireless olanı aldım onun da bir süre sonra scroll'u bozulmuştu. Üstüne garantiye göndermiştim, geri dönüşünde sorun yoktur diye aynı mouse'u kargolayıp geri göndermişlerdi. Araştırdığımda benzer şeyler yaşayan da gördüm, kronik sorunlu sanırım. Önermiyorum.
VGN Drogonfly kullanıyorum hocam. Oyun oynamadığım için hardcore kullanmıyorum mouse'i ama yaklaşık 1 senedir kullanıyorum herhalde iyi gidiyor. Wraith Espor'da güzel mouse'lar var onları inceleyebilirsin. Çoğu asya tarafının markaları, f/p olarak çok iyiler.düz versiyonumu yoksa pro versiyonumu hocam
önerebileceğin mouse varmı hocam
"wraith'ten iyzico+parolapara kampanyası ile aldım." hocam bunu başka konuda yazmışsınız nasıl yaptınız rica etsem anlatabilirmisiniz teşekkür ederimfantech helios 2 daha iyi hocam.
"Wraith'ten İyzico+Parolapara kampanyası ile aldım." hocam bunu başka konuda yazmışsınız nasıl yaptınız rica etsem anlatabilir misiniz teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.