ASUS ROG Gladius III Wireless Aimpoint mouse takılıyor

gud

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kablolu olarak kullandığımda bir sorun yok fakat Bluetooth veya USB ile kullandığımda özellikle oyun oynarken çok takılıyor. USB ile kablosuz kulaklık kullanırken takıyorum sebep ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dongle'ı direkt bilgisayara takmadın değil mi? Yanındaki küçük dönüştürücünün bir tarafına dongle'ı, diğer girişine kabloyu, kabloyu da bilgisayara takacaksın. Dongle ne kadar mouse'a yakın olursa o kadar iyi. Onun dışında, sinyaller çakışıyor olabilir.

Yanında dönüştürücü verilmedi sadece switch var laptop kullanıyorum dongle farenin 1-2 cm yanında. Ve sadece oyun oynarken yaşanıyor bu takılma sorunu.

Şundan bahsediyorum.

Onu fareye ve bilgisayara takıp kullandığımda sorun olmuyor fakat Bluetooth ve 2.4 GHz seçenekleri var o ikisini fareyi kablosuz kullanmak için kullanıyorum ve oyunda takılma yaşanıyor benim istediğim kablosuz bir şekilde kullanmak.

Bende aynı fareye sahibim aldığımdan beri dönüştürücü olmadan sadece dongle takılı şekilde kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorun olmadı dönüştürücü ile kullanınca ne gibi fark oluyor.

Bahsettiğiniz dönüştürücü bu mu?

Gecikme değeri oldukça azalıyor, neredeyse 0'a iniyor, takılma gibi sorunlar da var ise ortadan kalkıyor.

Hocam bende kablolu bağlayınca da takılıyor. Bir çözüm buldunuz mu ben de deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…