nisoş Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bu mouse yeni elime geçti ve de hareket ettirirken arada takılıyor. Bunun çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar, bu mouse yeni elime geçti ve de hareket ettirirken arada takılıyor. Bunun çözümü var mıdır?
W wthgeartes Femtopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 Farklı zeminler üzerinde deneyin sorun mousepadde olabilir aynı sorunla karşılaştım aynı farede mouse pad değiştirince düzeldi.
Farklı zeminler üzerinde deneyin sorun mousepadde olabilir aynı sorunla karşılaştım aynı farede mouse pad değiştirince düzeldi.
nisoş Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2024 #3 wthgeartes dedi: Farklı zeminler üzerinde deneyin sorun mousepadde olabilir aynı sorunla karşılaştım aynı farede mouse pad değiştirince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam mouse padden kaynaklıymış ben de fark ettim. Yeni bir mouse pad alacağım cevabınız için teşekkür ederim.
wthgeartes dedi: Farklı zeminler üzerinde deneyin sorun mousepadde olabilir aynı sorunla karşılaştım aynı farede mouse pad değiştirince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam mouse padden kaynaklıymış ben de fark ettim. Yeni bir mouse pad alacağım cevabınız için teşekkür ederim.