ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition alınır mı?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Marka takıntım çok da yok, normalde Wraith'ten de almak istiyordum fakat teknik servisine güvenemedim. Wraith'teki çoğu ürünün markası tam olarak Türkiye'de yok. O yüzden bilindik markaların Türkiye'de olması ve bu yüzden teknik servisinin iyi olması halinde ASUS'un bu modeline yöneldim. Sizce alınır mı? Çok sorun yaşayan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka takıntın yoksa o fareye o kadar para değmez. Daha iyi alternatifler var. Geri ödeme kampanyası vesaire falan yoksa ASUS Mouse'lar ismini satıyor daha çok, ürününü değil.

Hocam başka alternatifler var derken neler var ki 3800'e? Razer alsam onların dongle'ı Türkiye'de satılmıyormuş, Steelseries ayrı bir pahalı ki şekillerini pek beğenmiyorum, Logitech çok daha pahalı her ne kadar sektörün en iyisi olsa bile...

Wraith Sitesindeki fareler genellikle iyi oluyor, ayrıca ben garantide ya da teknik destekle alakalı sorun yaşayan görmedim. Mağdur edecek bir marka değil. Tabii istisnalar her zaman vardır ama marka takıntın dediğin gibi yoksa Wraith ürünlerinin geneli kalitelidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı