Çözüldü ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

J4cques

Hectopat
Daha fazla  
ASUS ROG harpe ace aldım fakat mouse kullanırken sürekli takılıyor ve uygulamasından yazılım güncellemesi yapamıyorum hata alıyorum. Sebebi nedir?

Çözümü buldum. Kaldırma yüksekliği kısmını görselde ki gibi yaparsanız sorun çözülüyor iyi Sosyaller. :)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-11 225038.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-11 225038.png
    565,6 KB · Görüntüleme: 193
Son düzenleme:
güncellemeyi yaparken hem dongleyi hemde mouseyi kablo ile bilgisayara bağlaman lazım hatayı ondan alıyorsun.(Bu arada mouse nasıl palm tutuyorum alacağımda)

ASUS ROG harpe ace aldım fakat mouse kullanırken sürekli takılıyor ve uygulamasından yazılım güncellemesi yapamıyorum hata alıyorum. Sebebi nedir?

Çözümü buldum. Kaldırma yüksekliği kısmını görselde ki gibi yaparsanız sorun çözülüyor iyi Sosyaller. :)
Takılma yapan arkadaşlara LOD ayarından dediğimde millet demediğini bırakmıyor ama gerçekten çoğu mouseda sorun bundan kaynaklanıyor. Hayırlı olsun.

Güncellemeyi yaparken hem dongleyi hem de fareyi kablo ile bilgisayara bağlaman lazım hatayı ondan alıyorsun.(Bu arada mouse nasıl palm tutuyorum alacağımda)

Bir önceki kullandığım mouse Viper miniydi hediye olduğu için bir süre kullandım elime ufak geliyordu ben de aynı tutuş tarzı ile tutuyorum büyüklüğü gayet ideal güzel mouse alınır F/P mı onu bilemiyorum benim hoşuma gitti ve önceki kullandığım mouse a göre büyük olduğu için aldım yine de iyice araştırıp karar vermeni öneririm.

Takılma yapan arkadaşlara LOD ayarından dediğimde millet demediğini bırakmıyor ama gerçekten çoğu farede sorun bundan kaynaklanıyor. Hayırlı olsun.

Ben de ilk baş ondan olmadığını düşünüyordum çoğu kişi sizin dediğiniz gibi yapmış ve düzelmişti ben de deneyeyim dedim olmazsa iade ederim düşüncesindeydim oldu ve gayet de iyi kullanıyorum.

Bir önceki kullandığım mouse Viper miniydi hediye olduğu için bir süre kullandım elime ufak geliyordu ben de aynı tutuş tarzı ile tutuyorum büyüklüğü gayet ideal güzel mouse alınır F/P mı onu bilemiyorum benim hoşuma gitti ve önceki kullandığım mouse a göre büyük olduğu için aldım yine de iyice araştırıp karar vermeni öneririm.

Ben de ilk baş ondan olmadığını düşünüyordum çoğu kişi sizin dediğiniz gibi yapmış ve düzelmişti ben de deneyeyim dedim olmazsa iade ederim düşüncesindeydim oldu ve gayet de iyi kullanıyorum.

El uzunluğun ne kadar hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı