ASUS ROG Harpe Ace Mini alınır mı?

Kermit

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Son 2 aydır CS2'de FACEIT FPL'e doğru kasmaya çalışıyorum. Mouse almak istiyorum. ASUS ROG harpe ace mini, hafifliği olsun vs. derken güzel geldi bana. Fiyatı 4.5k. Sizce değer mi? Daha iyi bir mouse bulabilir miyim?

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-10_172739905.png
    73,1 KB · Görüntüleme: 50
Hocam bu mouse ye kötü diyemeyiz fakat tam olarak size göre bir mouse arıyorsanız ve amacınız profesyonellik ise büyük bir teknoloji mağazasına gidip fareleri yerinde test edebilirsiniz elinize oturma durumları ağırlık vb daha sağlıklı bir seçim olur.

İyi gayet alınabilir eğer eliniz uyuyorsa. Sensörü en iyisi denilebilir, gayet hafif malzeme kaliteside üzmez.

Evet, haklısınız. Şu an Superlight 2'ye benzer bir mouse kullanıyorum. Claw grip şeklinde tutuyorum, rahat oluyor. Bu mouse'ta da rahat olacağını düşünüyorum. Ellerim çok büyük değil.

Bende şimdi araştırırken bu mouseu gördüm sizce fiyatına değer mi? GPX 2 almayı planlıyordum ancak pek önermediklerinden her ne kadar hala GPX 2 almak istesemde biraz daha ucuza alternatif arıyorum kendime. 19 cm uzunluk 8.5 cm genişlik el ölçülerine bu fare tam oturur mu dersiniz? Claw-Palm arası tutuşum var benimde.

Ben kullanıyorum gayet memnunum. El ölçülerim 19-10. Claw tutuyorsanız sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum fakat palm tutuş için kesinlikle eliniz 16-17 cm değilse önermiyorum. Mouse ile ilgili tek sıkıntım 8k desteklemesine rağmen 1k dongle ile gelmesi.

Hocam bende dün almıştım bugün geldi elime gayet güzel uydu masada deneyimleme fırsatım olmadı ama muhtemelen bir farklılık olmaz. Palm içinde bence kötü değil palm tutarkende elime küçük gelmiyor zaten relaxed claw (yada claw-palm grip) tutuşum var çok güzel oturdu elime. Cevabınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…