ASUS ROG Harpe Ace Mini alınır mı?

Bu fiyata daha iyileri var.

Bu fiyata daha iyileri var.

Amazon harici alma şansım yok 2000 TL’lik hediye çekim var amazonun satıcı olduğu bir mouse alacağım, onu göz önünde bulundurarak tavsiye verebilir misiniz? Ben detayda bunu söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Yine de alamıyorum ne kadar saçma mutlaka satıcının amazon olması gerekiyor yoksa hediye çekini kullandırtmıyor.

Yine de alamıyorum ne kadar saçma mutlaka satıcının amazon olması gerekiyor yoksa hediye çekini kullandırtmıyor.
HyperX Pulsfire FPS Pro RGB Gaming Mouse HX-MC003B,Glorious Model I 2 RGB Kablosuz,Glorious Gaming Model O 2 Kablosuz Oyun Faresi, SteelSeries Aerox 3 Wireless Snow Gaming Mouse bunlar var, Glorious nasıl bir marka ? Birde satıcı Amazon.com.tr seçtiğimde kullanabiliyorum hediye çekini.

Son düzenleme:
bunlar var, Glorious nasıl bir marka ? Birde satıcı Amazon.com.tr seçtiğimde kullanabiliyorum hediye çekini.
Glorious markası kötü sayılmaz da her ürünü de iyi değil. Bir de çoğu ürününde kalite kontrol konusunda pek iyi olmadığı için sorun çıkma ihtimali var biraz. Yine de amazon satıcısı olduğu için bir sorun yaşarsan iade konusunda için rahat olur diye düşünüyorum.

Model O2 Pro

Model D2 Pro

Model D2 Pro

Glorious alacaksan bunlar biraz daha iyi olur.

Ayrıca bütçenin altında olduğunu biliyorum ama amazon satıcılı görmüşken söyleyim dedim. SC680 de gayet işini görecek bir mouse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı