ASUS ROG hyperion kasaya sahibim, kasanin front panelinde 2 adet USB-C girisi var, haliyle kasadan 2 adet kablo cikiyor, lakin anakartimda (ROG STRIX Crosshair Hero) 1 Type-C portu var ben bu 2 cikisi da kullanmak istiyorum, bunun icin bir yontem var mi?
Hocam bir yanlış anlasilma var sanirim,
Ben kasa ici porttan bahsediyorum kasa ici takabilecegim coklayici var mi demek istedim. Yoksa bunlardan elimde var zaten.
Yine de teşekkürler.
Tamam hocam da bende aynı şeyi söyledim ana karttan 1 adet çıkış ve kasa da 2 adet çıkış olduğunu yazmışsınız. Bende diyorum ki hocam ana karttan 1 çıkış olduğu için kasadan 50 tane çıkışta olsa ana karttaki çıkışı kullanacağınız için yine 1 slotu kullanabilirsiniz.
Tamam hocam da bende aynı şeyi söyledim anakarttan 1 adet çıkış ve kasa da 2 adet çıkış olduğunu yazmışsınız. Bende diyorum ki hocam anakarttan 1 çıkış olduğu için kasadan 50 tane çıkışta olsa ana karttaki çıkışı kullanacağınız için yine 1 slotu kullanabilirsiniz.
Ben kasa ici porttan bahsediyorum kasa ici takabilecegim coklayici var mi demek istedim. Yoksa bunlardan elimde var zaten.
Yine de teşekkürler.
Yine de teşekkürler.