Çözüldü ASUS ROG hyperion kasadaki 2 Type-C portunu da kullanmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

strbladex

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam,

ASUS ROG hyperion kasaya sahibim, kasanin front panelinde 2 adet USB-C girisi var, haliyle kasadan 2 adet kablo cikiyor, lakin anakartimda (ROG STRIX Crosshair Hero) 1 Type-C portu var ben bu 2 cikisi da kullanmak istiyorum, bunun icin bir yontem var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamlar ben yazdigim gibi on panel baglantisindan bahsediyorum, ayrica mesajimda da yazdigim gibi anakartta 1 adet usbc girisi var.
Tamam hocam da bende aynı şeyi söyledim ana karttan 1 adet çıkış ve kasa da 2 adet çıkış olduğunu yazmışsınız. Bende diyorum ki hocam ana karttan 1 çıkış olduğu için kasadan 50 tane çıkışta olsa ana karttaki çıkışı kullanacağınız için yine 1 slotu kullanabilirsiniz.

Tamam hocam da bende aynı şeyi söyledim anakarttan 1 adet çıkış ve kasa da 2 adet çıkış olduğunu yazmışsınız. Bende diyorum ki hocam anakarttan 1 çıkış olduğu için kasadan 50 tane çıkışta olsa ana karttaki çıkışı kullanacağınız için yine 1 slotu kullanabilirsiniz.

Hocam normal sartlarda biliyorum boyle oldugunu ama bir adaptor, coklayici vs vardir diye sorayim dedim.
Teşekkürler

Hocam normal sartlarda biliyorum boyle oldugunu ama bir adaptor, coklayici vs vardir diye sorayim dedim.
Teşekkürler
Şöyle olur hocam hub alırsınız 1 USB portunuza takarak birçok port kullanabilirsiniz.

Tavsiyem Ugreen marka olur

Şöyle olur hocam hub alırsınız 1 USB portunuza takarak birçok port kullanabilirsiniz.

Tavsiyem Ugreen marka olur

Hocam bir yanlış anlasilma var sanirim,
Ben kasa ici porttan bahsediyorum kasa ici takabilecegim coklayici var mi demek istedim. Yoksa bunlardan elimde var zaten.
Yine de teşekkürler.

Hocam bir yanlış anlasilma var sanirim,
Ben kasa ici porttan bahsediyorum kasa ici takabilecegim coklayici var mi demek istedim. Yoksa bunlardan elimde var zaten.
Yine de teşekkürler.
Hocam ana kart üzerinden çoklayamazsınız mimarisi izin vermiyor çünkü.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı