16-17 cm arası ele sahibim ve claw tutuşa daha yakınım. Bütçem 3 bin TL. Bu mouse hoşuma gitti.
Sizce alınır mı?
Sizce alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
16-17 cm arası ele sahibim ve claw tutuşa daha yakınım. Bütçem 3 bin TL. Bu mouse hoşuma gitti.
Sizce alınır mı?
Sorunları varmış hocam.![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
X1 Pro max bakabilirsin.
Bazı insanlarda sorun olduğunu bende biliyorum. Şans eseri sorunlu ürün gelirse zaten videoya çekip wraith support'a atınca direk iade veya değişim alabilir. Dareu bakabilir ama connectgame'in satış sonrası desteği pek iyi değil diye biliyorum.Sorunları varmış hocam.
Bazı insanlarda sorun olduğunu ben de biliyorum. Şans eseri sorunlu ürün gelirse zaten videoya çekip Wraith Support'a atınca direk iade veya değişim alabilir. Dareu bakabilir ama connectgame'in satış sonrası desteği pek iyi değil diye biliyorum.
Anlamadım ?Sorun yaşayan insanların faresi geri gelmiş sanırım.
Wraith'e göndermiş ama fare eline geri gelmiş işte.Anlamadım ?
Bariz bir arzası varsa geri göndereceklerini düşünmüyorum. W75 klavye alıp 0.3 mm'de kullanamıyorum manyetik switchleri bu arzalı diyip teknik servise göndereni görmüştüm.Wraith'e göndermiş ama fare eline geri gelmiş işte.
Bariz bir arzası varsa geri göndereceklerini düşünmüyorum. W75 klavye alıp 0.3 mm'de kullanamıyorum manyetik switchleri bu arzalı diyip teknik servise göndereni görmüştüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.