Memnunum vallahi reis bir kere sert şekilde yere düştü ona rağmen bir şey olmadı fiyatı çok uygun ben 600 e aldım şuan 500 kaçırma. PBT butonlar çok iyi hissettiriyor bir de.
Memnunum vallahi reis bir kere sert şekilde yere düştü ona rağmen bir şey olmadı fiyatı çok uygun ben 600'e aldım şu an 500 kaçırma. PBT butonlar çok iyi hissettiriyor bir de.
Şu anki farem Razer Viper Mini gayet iyi bir fareydi ama kendi kendine bozuldu nedenini anlamadım bende ASUS ROG keris i dün sipariş verdim kargoda bakalım nasıl olacak.
Şu anki farem Razer Viper Mini gayet iyi bir fareydi ama kendi kendine bozuldu nedenini anlamadım bende ASUS ROG keris i dün sipariş verdim kargoda bakalım nasıl olacak.
Memnunum vallahi reis bir kere sert şekilde yere düştü ona rağmen bir şey olmadı fiyatı çok uygun ben 600'e aldım şu an 500 kaçırma. PBT butonlar çok iyi hissettiriyor bir de.
Takılma derken fiziksel olarak değil bu arada. Ekranda scroll çoğu zaman çalışırken bazen çalışmıyordu kısa bir süreliğine. Uzun zamandır olmadı ama. Hem ilerde sorun çıkarsa da garantisi var zaten.