4 485879 Decapat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 105 10 Ekim 2023 #61 Kuzey28 dedi: @VenomSnake teşekkürler delikli mouse sevmiyorum yani alınır değil mi mouse. Genişletmek için tıkla... Ben de bir süredir kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim, memnun kalacağınıza eminim.
Kuzey28 dedi: @VenomSnake teşekkürler delikli mouse sevmiyorum yani alınır değil mi mouse. Genişletmek için tıkla... Ben de bir süredir kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim, memnun kalacağınıza eminim.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 11 Ekim 2023 #62 Itopya sağ olsun yeni rog keris göndermiş arkadaşlar. İleride şikayetim olursa aydınlatırım.
Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #63 @485879 teşekkürler.
Dosmi Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #64 VenomSnake dedi: İtopya sağ olsun yeni ROG Keris göndermiş arkadaşlar. İleride şikayetim olursa aydınlatırım. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatmak gibi olmasin da, scroll jump vs. gibi sorunlarla karsilastin mi?
VenomSnake dedi: İtopya sağ olsun yeni ROG Keris göndermiş arkadaşlar. İleride şikayetim olursa aydınlatırım. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatmak gibi olmasin da, scroll jump vs. gibi sorunlarla karsilastin mi?
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 14 Mart 2024 #65 Dosmi dedi: Hocam konuyu hortlatmak gibi olmasin da, scroll jump vs. gibi sorunlarla karsilastin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam mouse tekrar bozuldu. Kronik sorunlu bir model sanırım. İlk bozulduğunda scroll da bozulmuştu. Ya iade alın ya da başka mousela değişim isteyin.
Dosmi dedi: Hocam konuyu hortlatmak gibi olmasin da, scroll jump vs. gibi sorunlarla karsilastin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam mouse tekrar bozuldu. Kronik sorunlu bir model sanırım. İlk bozulduğunda scroll da bozulmuştu. Ya iade alın ya da başka mousela değişim isteyin.