Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #21 550519 dedi: Hayır yok hocam o zaman fiyatını hak etmiyord Genişletmek için tıkla... Rona dedi: Bildiğim kadarıyla bir sounu yok. Galiba ufak bir input Lag'i varmış. Genişletmek için tıkla... Fare elime ulaştı. Bir tık küçük geldi. Bir sorunu yok fakat input lag diyince içime kurt düştü 2 saattir input lag varmış gibi hissediyorum.
550519 dedi: Hayır yok hocam o zaman fiyatını hak etmiyord Genişletmek için tıkla... Rona dedi: Bildiğim kadarıyla bir sounu yok. Galiba ufak bir input Lag'i varmış. Genişletmek için tıkla... Fare elime ulaştı. Bir tık küçük geldi. Bir sorunu yok fakat input lag diyince içime kurt düştü 2 saattir input lag varmış gibi hissediyorum.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.450 Makaleler 5 Çözümler 310 30 Mayıs 2023 #22 Heykirab dedi: Fare elime ulaştı. Bir tık küçük geldi. Bir sorunu yok fakat input lag deyince içime kurt düştü 2 saattir input lag varmış gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... . Merak etmeyin hocam. İnput lag noktasında en sorunlu fare olan Delux fareler bile 25ms bir gecikmeye sahip. Anlamanızın imkanı yok.
Heykirab dedi: Fare elime ulaştı. Bir tık küçük geldi. Bir sorunu yok fakat input lag deyince içime kurt düştü 2 saattir input lag varmış gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... . Merak etmeyin hocam. İnput lag noktasında en sorunlu fare olan Delux fareler bile 25ms bir gecikmeye sahip. Anlamanızın imkanı yok.
4 403362 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 802 Çözümler 1 22 Temmuz 2023 #23 Hem optik Switch'le geliyor hem de Omron'la. Benim gibi MC de butterfly atacak olanlar bu fareyi alıp ASUS'un Micro adını verdiği optik switcleri çıkarıp yerine model O'da da bulunan Omron Switchleri takabilir. Bu sayede işiniz kolaylaşır.
Hem optik Switch'le geliyor hem de Omron'la. Benim gibi MC de butterfly atacak olanlar bu fareyi alıp ASUS'un Micro adını verdiği optik switcleri çıkarıp yerine model O'da da bulunan Omron Switchleri takabilir. Bu sayede işiniz kolaylaşır.
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #24 403362 dedi: Hem optik Switch'le geliyor hem de Omron'la. Genişletmek için tıkla... Omron switch derken? Kutunun içindekiyle mouse içindekiler farklı mı?
403362 dedi: Hem optik Switch'le geliyor hem de Omron'la. Genişletmek için tıkla... Omron switch derken? Kutunun içindekiyle mouse içindekiler farklı mı?
Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #25 Heykirab dedi: Omron switch derken? Kutunun içindekiyle mouse içindekiler farklı mı? Genişletmek için tıkla... Farklı. Takılı gelen ROG 70M micro, kutu içindeki Japan Omron 70M.
Heykirab dedi: Omron switch derken? Kutunun içindekiyle mouse içindekiler farklı mı? Genişletmek için tıkla... Farklı. Takılı gelen ROG 70M micro, kutu içindeki Japan Omron 70M.
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #26 Juppiter dedi: Farklı. Takılı gelen ROG 70M micro, kutu içindeki Japan Omron 70M. Genişletmek için tıkla... Bildiğim iyi oldu, hangisi daha iyidir? Teşekkürler.
Juppiter dedi: Farklı. Takılı gelen ROG 70M micro, kutu içindeki Japan Omron 70M. Genişletmek için tıkla... Bildiğim iyi oldu, hangisi daha iyidir? Teşekkürler.
Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #27 Heykirab dedi: Bildiğim iyi oldu, hangisi daha iyidir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ses farkı olduğunu biliyorum ama teknik olarak fark var mı bilgim yok maalesef.
Heykirab dedi: Bildiğim iyi oldu, hangisi daha iyidir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ses farkı olduğunu biliyorum ama teknik olarak fark var mı bilgim yok maalesef.
4 403362 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 802 Çözümler 1 29 Temmuz 2023 #28 Juppiter dedi: Ses farkı olduğunu biliyorum ama teknik olarak fark var mı bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Omronlar 20 milyon. 70 milyon değil. Ve çift tıklama sorunu var. Minecraft oynamayacaksaniz omron takmayın. Omronları fırlatmak istersiniz.
Juppiter dedi: Ses farkı olduğunu biliyorum ama teknik olarak fark var mı bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Omronlar 20 milyon. 70 milyon değil. Ve çift tıklama sorunu var. Minecraft oynamayacaksaniz omron takmayın. Omronları fırlatmak istersiniz.
5 598332 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 559 Çözümler 1 29 Temmuz 2023 #29 F/P ürün, alınır. ROG kalitesiz ürün satmaz.
4 403362 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 802 Çözümler 1 29 Temmuz 2023 #30 403362 dedi: Omronlar 20 milyon. 70 milyon değil. Ve çift tıklama sorunu var. Minecraft oynamayacaksaniz omron takmayın. Omronları fırlatmak istersiniz. Genişletmek için tıkla... Suç Asus'un değil omronun. Fare güzel.
403362 dedi: Omronlar 20 milyon. 70 milyon değil. Ve çift tıklama sorunu var. Minecraft oynamayacaksaniz omron takmayın. Omronları fırlatmak istersiniz. Genişletmek için tıkla... Suç Asus'un değil omronun. Fare güzel.