YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.954 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 ASUS ROG Keris fareyi bilgisayara yaktım sorunsuz çalışıyor şu an. Benim mouse driver yüklemem lazım mı? Yoksa sadece Armoury Crate yazılımı yeter mi?
ASUS ROG Keris fareyi bilgisayara yaktım sorunsuz çalışıyor şu an. Benim mouse driver yüklemem lazım mı? Yoksa sadece Armoury Crate yazılımı yeter mi?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 12 Haziran 2023 #2 Fareyi taktığın gibi sürücüyü yüklenir, ek kurulum yaomana gerek yok. Sürücüsünü güncellemek istersen Armoury Crate üzerinden güncelleniyor, ayarlamalar da aynı şekilde bu uygulamadan yapılıyor.
Fareyi taktığın gibi sürücüyü yüklenir, ek kurulum yaomana gerek yok. Sürücüsünü güncellemek istersen Armoury Crate üzerinden güncelleniyor, ayarlamalar da aynı şekilde bu uygulamadan yapılıyor.