ASUS ROG Keris tıklaması güzel mi?

Yek233

Decapat
Daha fazla  
ASUS ROG Keris almakta karar kıldım. Ama bu fareyi kullanan arkadaşların tecrübesini paylaşmasına ihtiyacım var. İnceleme videolarında kimse tıklamasını göstermemiş. Bir farede tıklaması benim için gerçekten önemli. Bu fareyi aldığımda seri seri tuşlara basabilecek, tıklayabilecek miyim? Ayrıca tecrübe paylaşmanın yanı sıra, bu farenin herhangi bir inceleme videosunda tıklama kısmı varsa o videoyu da atarsanız güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS ROG Keris almakta karar kıldım. Ama bu fareyi kullanan arkadaşların tecrübesini paylaşmasına ihtiyacım var. İnceleme videolarında kimse tıklamasını göstermemiş. Bir farede tıklaması benim için gerçekten önemli. Bu fareyi aldığımda seri seri tuşlara basabilecek, tıklayabilecek miyim? Ayrıca tecrübe paylaşmanın yanı sıra, bu farenin herhangi bir inceleme videosunda tıklama kısmı varsa o videoyu da atarsanız güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
Niye sordunuz? Basılmaması anormal. Basması değil.

Bu yüzden göstermek zorunda değiller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu incelemede belki olabilir. İzlemedim ama Click test yazınca en üstte çıktı. Bakmadıysanız bir bakın.

Merhaba hocam, ben bu fareyi kullanmaktayım ve bence tıklaması oldukça güzel içinden yedek Switch'ler de çıkıyor, eliniz çok büyük değilse alabilirsiniz yazılımından her şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Evinize yakın bir yerde varsa İtopya'da test edebilirsiniz ben oradan aldım.

Niye sordunuz? Basılmaması anormal. Basması değil.

Bu yüzden göstermek zorunda değiller.
Hocam farelerin tıklamasında bir hassasiyet ayarı diye birşey yok mu? Birisi yavaş basar, birisi seri basar. Mesela benim farem yavaş basıyor, ama tekno marketlerde incelediğimde bazı fareler seri basıyor. İşte o yüzden sordum..

Merhaba hocam, ben bu fareyi kullanmaktayım ve bence tıklaması oldukça güzel içinden yedek Switch'ler de çıkıyor, eliniz çok büyük değilse alabilirsiniz yazılımından her şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Evinize yakın bir yerde varsa İtopya'da test edebilirsiniz ben oradan aldım.
Hocam yakında maalesef İtopya yok. Peki hızlı basabiliyor mu bu mouse? Yada sevmezsem söylediğiniz gibi o switchler ile değiştirebiliyorum yani değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu incelemede belki olabilir. İzlemedim ama Click test yazınca en üstte çıktı. Bakmadıysanız bir bakın.

Hocam inceledim, click sesini göstermişler. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hocam farelerin tıklamasında bir hassasiyet ayarı diye bir şey yok mu? Birisi yavaş basar, birisi seri basar. Mesela benim farem yavaş basıyor, ama tekno marketlerde incelediğimde bazı fareler seri basıyor. İşte o yüzden sordum.

Hocam yakında maalesef İtopya yok. Peki hızlı basabiliyor mu bu mouse? Ya da sevmezsem söylediğiniz gibi o Switch'ler ile değiştirebiliyorum yani değil mi?

Hocam inceledim, Click sesini göstermişler. Teşekkür ederim.

Evet kutu içinden çıkan Switch'ler Omron marka, mouse da gelen ASUS'un kendi üretimi sesleri farklı değiştirebilirsiniz. Sizin için test yaptım 11 CPS çıktı.

Evet kutu içinden çıkan Switch'ler Omron marka, mouse da gelen ASUS'un kendi üretimi sesleri farklı değiştirebilirsiniz. Sizin için test yaptım 11 CPS çıktı.
Hocam teşekkür ederim öncelikle, ama CPS ne demek bilmiyorum. Biraz aydınlatabilir misiniz lütfen?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı