J Jellyfen Hectopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 40 10 Aralık 2020 #11 ömer faik dedi: macun degiştirdinizmi ? Genişletmek için tıkla... Macun değiştirdim, ısınma problemleri çözüldü.
ömer faik dedi: macun degiştirdinizmi ? Genişletmek için tıkla... Macun değiştirdim, ısınma problemleri çözüldü.
ömer faik Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 122 11 Aralık 2020 #12 Jellyfen dedi: Macun değiştirdim, ısınma problemleri çözüldü. Genişletmek için tıkla... hangi macun kullandınız hangi marka kaç derece düştü işlemci sıcaklıgı Jellyfen dedi: Macun değiştirdim, ısınma problemleri çözüldü. Genişletmek için tıkla... hangi macunu kullandınız ben de ona göre kullancam Son düzenleme: 11 Aralık 2020
Jellyfen dedi: Macun değiştirdim, ısınma problemleri çözüldü. Genişletmek için tıkla... hangi macun kullandınız hangi marka kaç derece düştü işlemci sıcaklıgı Jellyfen dedi: Macun değiştirdim, ısınma problemleri çözüldü. Genişletmek için tıkla... hangi macunu kullandınız ben de ona göre kullancam
J Jellyfen Hectopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 40 11 Aralık 2020 #13 ömer faik dedi: hangi macun kullandınız hangi marka kaç derece düştü işlemci sıcaklıgı hangi macunu kullandınız ben de ona göre kullancam Genişletmek için tıkla... ASUS (Ouno) Yetkili servisine verdim, orada hangi marka koyulduğunu bilmiyorum.
ömer faik dedi: hangi macun kullandınız hangi marka kaç derece düştü işlemci sıcaklıgı hangi macunu kullandınız ben de ona göre kullancam Genişletmek için tıkla... ASUS (Ouno) Yetkili servisine verdim, orada hangi marka koyulduğunu bilmiyorum.
ömer faik Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 122 11 Aralık 2020 #14 Jellyfen dedi: ASUS (Ouno) Yetkili servisine verdim, orada hangi marka koyulduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... dereceler kaçtan kaça indi acaba cpu ömer faik dedi: dereceler kaçtan kaça indi acaba cpu Genişletmek için tıkla... Jellyfen dedi: ASUS (Ouno) Yetkili servisine verdim, orada hangi marka koyulduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... hocam işlemci ve ekran kartı tam yükteyken sıcaklıklar kaçtan kaça indi ? Son düzenleme: 12 Aralık 2020
Jellyfen dedi: ASUS (Ouno) Yetkili servisine verdim, orada hangi marka koyulduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... dereceler kaçtan kaça indi acaba cpu ömer faik dedi: dereceler kaçtan kaça indi acaba cpu Genişletmek için tıkla... Jellyfen dedi: ASUS (Ouno) Yetkili servisine verdim, orada hangi marka koyulduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... hocam işlemci ve ekran kartı tam yükteyken sıcaklıklar kaçtan kaça indi ?