Motex Kilopat Katılım 21 Mart 2014 Mesajlar 11 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm 15 Eylül 2022 #1 ASUS ROG laptop bu hatanın çözümünü bilen arkadaşlar yazabilir mi? Format attım düzelmedi. Dosya Ekleri 9911666D-EC0D-45B3-A656-86A8293027B7.jpeg 25,8 KB · Görüntüleme: 98 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2022
C cancan6 Zeptopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #2 Motex dedi: ASUS ROG laptop bu hatanın çözümünü bilen arkadaşlar yazabilir mi? Format attım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi sorunu acaba
Motex dedi: ASUS ROG laptop bu hatanın çözümünü bilen arkadaşlar yazabilir mi? Format attım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi sorunu acaba
B babapro1324 Centipat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 44 7 Eylül 2023 #3 cancan6 dedi: Çözebildiniz mi sorunu acaba. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlatın ve tekrar şarja takmayı deneyin, yabancı kaynaklarda laptop tam güç alamadığı için bunun çıktığını söylüyorlar, prizinizi değiştirmeyi, uzatma prizinizi değiştirmeyi deneyin büyük ihtimalle çözülecektir.
cancan6 dedi: Çözebildiniz mi sorunu acaba. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlatın ve tekrar şarja takmayı deneyin, yabancı kaynaklarda laptop tam güç alamadığı için bunun çıktığını söylüyorlar, prizinizi değiştirmeyi, uzatma prizinizi değiştirmeyi deneyin büyük ihtimalle çözülecektir.