A ArmutAdam Zeptopat Katılım 2 Kasım 2025 Mesajlar 28 Dün 21:55 #11 kwyyra dedi: Ben de Nova 7 ve ROG pelta arasindan secim yapacağım hangisini tercih edecegim konusunda kararsizim. 5+ sene kadar kullanmayi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... 2side 5 sene çıkarır mı bilmem ama pelta daha mantıklı olacaktır.
kwyyra dedi: Ben de Nova 7 ve ROG pelta arasindan secim yapacağım hangisini tercih edecegim konusunda kararsizim. 5+ sene kadar kullanmayi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... 2side 5 sene çıkarır mı bilmem ama pelta daha mantıklı olacaktır.
kwyyra Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 37 Dün 22:40 #12 ArmutAdam dedi: 2side 5 sene çıkarır mı bilmem ama pelta daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam kingston çıkışlı hyperx cloud 2 silver kablolu 5 senedir kullanıyorum desem
ArmutAdam dedi: 2side 5 sene çıkarır mı bilmem ama pelta daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam kingston çıkışlı hyperx cloud 2 silver kablolu 5 senedir kullanıyorum desem
A ArmutAdam Zeptopat Katılım 2 Kasım 2025 Mesajlar 28 Dün 22:55 #13 kwyyra dedi: Hocam Kingston çıkışlı HyperX Cloud 2 Silver kablolu 5 senedir kullanıyorum desem Genişletmek için tıkla... Eskiler sağlam oluyordu artık dayanmıyor hiçbir şey
kwyyra dedi: Hocam Kingston çıkışlı HyperX Cloud 2 Silver kablolu 5 senedir kullanıyorum desem Genişletmek için tıkla... Eskiler sağlam oluyordu artık dayanmıyor hiçbir şey