ASUS ROG Pelta ve SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless

Alii123

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kablosuz bir kulaklık almak istiyorum ama hem mikrofon kalitesi hem de oyun içerisinde vermiş olduğu hissiyat benim için çok önemli. Bu kablosuz kulaklığın sarjı da kablolu hali gibi şarj olması da tercihim. Kafamda şu an 2 tane kulaklık var: ASUS ROG Pelta ve SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless.
Biliyorsunuzdur ki birisi kablolu şekilde şarj olurken diğeri de istasyon üzerinden şarj oluyor.
Şu an da kurduğum ekosistem:
Klavye: ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless nx snow.
Mouse: ASUS ROG harpe ace Aim Lab Edition.

Acaba ASUS marka alıp ekosistemi tamamlamalı mıyım? Yoksa SteelSeries alıp premium bir seviyede mi ilerlemeliyim. Fiyatları arasındaki farkta malumunuz üzere bir miktar var. Sizin öneriniz ne olur? Başka bir kulaklıkta söyleyebilirsiniz. Ekstra olarak da PC uyumlu ve uygulaması (Armoury Crate vs.) olursa da çok mutlu olurum.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

SteelSeries'te hala dip ses sorunu mevcut premium falan bir durumu yok yani öyle çok farkı olan bir model değil sonuçta

İzlemediyseniz bu Pelta incelemesini izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki hocam, ekosistem olmasa sadece fonksiyonlarıyla güzel olan bir kulaklık olarak hangisini önerirdin?
Bütçeniz ne kadar?

İzlemediyseniz bu Pelta incelemesini izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçeniz ne kadar?

15 bine kadar çıkabilirim hocam.

SteelSeries'te hala dip ses sorunu mevcut premium falan bir durumu yok yani öyle çok farkı olan bir model değil sonuçta
İncelemeleri gözlemlediğimde, kulaklığın bir çok fonksiyonunu güncellemelerle düzeltmişler. Kulaklık piyasasını pek bilmediğimden dolayı hem uyguna fiyatını hak eden hem de beni yolda bırakmayacak uzun süreli bir kulaklık almak istiyorum. Acaba sizin öneriniz ne olurdu?

15 bine kadar çıkabilirim hocam.
Stoğu gelir mi bilmem ama gelirse bunu önerebilirim yine ekosisteminize uygun.

SteelSeries olarak bunu önerebilirim en premium kulaklıklarından birisi diye biliyorum.

Aynı segment değiller tabii ki nova pro çok daha iyi. Ayrıca asus ekosistem yapsan ne olacak, beyhude bir çaba. Bir artısı yok ki.

SteelSeries olarak bunu önerebilirim en premium kulaklıklarından birisi diye biliyorum.

delta 2 benimde favorimdir kendisini alacaktım ama alamadım maalesef ki benimde önerebileceğim bir modeldir

Aynı segment değiller tabii ki Nova Pro çok daha iyi. Ayrıca ASUS ekosistem yapsan ne olacak, beyhude bir çaba. Bir artısı yok ki.

Aslında var ikinci bir programla ayar yapmakla uğraşmıyorsun

Delta modellerinin görünüşü pek beni cazip etmedi. Hem kafada kötü bir görüntü oluşturuyor. Bana sade bir kulaklık gerekiyor. Önerin için teşekkür ederim.

Aynı segment değiller tabii ki nova pro çok daha iyi. Ayrıca asus ekosistem yapsan ne olacak, beyhude bir çaba. Bir artısı yok ki.
Armoury Crate uygulamasında hepsini bir yönetmek için bir artı gibi gözüktü bana lakin hangisi beni daha konforlu bir şekilde ilerletir, onu almak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı