ASUS ROG pelta vs ASUS ROG Delta 2

Tamam hocam bilgi için teşekkürler.

Ayrıca yazılımda bazı sorunlar olduğunu söylüyor insanlar sizce yazılımla uyumlu mu herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Yazılımla alakalı bir sıkıntı yaşamadım sadece her PC'yi açtığınızda kulaklıkta müzik aç kapa için tıkladığımız tuşa tıklarsanız bağlanacaktır. %20 şarja düştüğünde kulaklıktan 10Dk'da bir Low battery diye rahatsız etmeyecek şekilde sizi sesli uyarıyor. Renk kapalı bir şekilde rahat 1 hafta kullanabiliyorum.

Bence hala değer 3-4 gün beklerseniz duyduğum kadarıyla ASUS üzerinden kampanya ile geri ödeme de alabilirsiniz ama zam alabilir kulaklık.
Merhaba hocam. Delta 2 ve Pelta arasında kaldım. Deneme fırsatım yok başka şehirden alıp bana gönderecekler. Önceliğim CS2. Kafa yapım ve kulaklarım büyük. cloud 2 ve cloud 3 kablosuz, blackshark v2 pro gibi mdoelleri günlerdir araştırdım hepsi hakkında baya şikayetler okudum . Bu sebepten bu iki modele bakıyorum gördüğüm kadarıyla sorunsuz ama almışken hangisi iyiyse onu almak kararındayım. Sizce delta 2 mi yoksa pelta mı.

Merhaba hocam. Delta 2 ve Pelta arasında kaldım. Deneme fırsatım yok başka şehirden alıp bana gönderecekler. Önceliğim CS2. Kafa yapım ve kulaklarım büyük. Cloud 2 ve Cloud 3 kablosuz, BlackShark V2 Pro gibi mdoelleri günlerdir araştırdım hepsi hakkında bayağı şikayetler okudum. Bu sebepten bu iki modele bakıyorum gördüğüm kadarıyla sorunsuz ama almışken hangisi iyiyse onu almak kararındayım. Sizce Delta 2 mi yoksa pelta mı?

Ben Cloud 2(Kingston versiyonu) ve 3 Wireless kullanmış biri olarak iki ürünüde öneririm kullanım süresi için tanii Cloud 3 s Wireless olur hem süre hem BT kullanımı hem de normal dongle FPS oyuncusuysan HyperX üzerine yok

Dediğim gibi önceliğim cs2. Cloudları artık kingston değil hp ürettiği için kalitesinin baya düştüğü hakkında çok fazla olumsuz yorumlar okudum. Fakat rog pelta ve delta 2 için böyle yorumlar görmedim açıkçası. Sadece hiç birini denemediğim ve deneme şansım olmadığı için CS2-de hangisi daha iyi olur bilmiyorum. Silah sesleri ayak sesleriyle aynı seviyede olmasın, ayak seslerinin nereden, tam olarak hangi taraftan veya hangi mesafeden geldiğini net olarak duya bilmek istiyorum. Bu sebeple günlerdir tüm forumlar, youtube falan araştırıp son olarak rog pelta ve delta 2 üzerinde durdum. Bundan önce blackshark v2 pro ve cloud 2-3 de vardı seçeneklerim arasında. Ama blacksharkın kronik menteşe sorunu ve synaps yazılımı yüzünden. Cloudların da eski kalitede olmaması ve diğer olumsuz yorumları yüzünden kararsız kaldım. Cloud 2 wireless ve cloud 3 wireless kullanan biri olarak CSde hangisi daha iyi sonuç veriyor test etdiniz mi ?

Dediğim gibi önceliğim cs2. Cloudları artık kingston değil hp ürettiği için kalitesinin baya düştüğü hakkında çok fazla olumsuz yorumlar okudum. Fakat rog pelta ve delta 2 için böyle yorumlar görmedim açıkçası. Sadece hiç birini denemediğim ve deneme şansım olmadığı için CS2-de hangisi daha iyi olur bilmiyorum. Silah sesleri ayak sesleriyle aynı seviyede olmasın, ayak seslerinin nereden, tam olarak hangi taraftan veya hangi mesafeden geldiğini net olarak duya bilmek istiyorum. Bu sebeple günlerdir tüm forumlar, youtube falan araştırıp son olarak rog pelta ve delta 2 üzerinde durdum. Bundan önce blackshark v2 pro ve cloud 2-3 de vardı seçeneklerim arasında. Ama blacksharkın kronik menteşe sorunu ve synaps yazılımı yüzünden. Cloudların da eski kalitede olmaması ve diğer olumsuz yorumları yüzünden kararsız kaldım. Cloud 2 wireless ve cloud 3 wireless kullanan biri olarak CSde hangisi daha iyi sonuç veriyor test etdiniz mi ?
Müzik performansı olarak benim şahsi fikrim bass gibi durumlarda cloud2 daha öndeydi ama uzun kullanım ömrü mikrofon kalitesi gibi durumlardan kaynaklı cloud 3 daha çok hoşuma gidiyor açıkçası

Ses kasma olanağında gördüğüm kadarıyla ikisinin arasında çok büyük fark yok ama cs 2 oynarken rahatlıkla anlayabiliyorum çevrende kullanam varsa cloud 3 ü bi denemeni tavsiye ederim

pelta veya delta kullanan arkadaşlar mikrofon kulaklıktan gelen sesi sektiriyor mu?
Delta kullanıyorum 2 defa garantiye gönderdim sağolsunlar yenisini gönderdiler. Kafa bandı yerinden çıktığı için göndermiştim. 2 ay kullanıyorum tak çıkıyordu kafa bandı şimdikini 3 4 ay oldu şükür sorun yok. Onun haricinde delta kulaklıktan hiç bir şekilde ses sektirmesi olmuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Delta kullanıyorum 2 defa garantiye gönderdim sağolsunlar yenisini gönderdiler. Kafa bandı yerinden çıktığı için göndermiştim. 2 ay kullanıyorum tak çıkıyordu kafa bandı şimdikini 3 4 ay oldu şükür sorun yok. Onun haricinde delta kulaklıktan hiç bir şekilde ses sektirmesi olmuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
garantisi iyi yani. pelta ile mikrofon aynı mı biliyor musunuz?

Pelta ile delta videolarını izlemiştim. Delta daha çok hoşuma gittiği için delta aldım. Mikrofon kalitesi olarakta hiç böyle kablosuzmuş gibi bir hissiyatı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı