ASUS ROG pelta vs Cloud 3S

Ardaltar

Hectopat
Daha fazla  
2017'den beri Cloud 2 kullanıyorum ve artık yanlarını bantla tutturduğum için yeni kulaklık alacağım. Bu iki modelden birini düşünüyorum. Mikrofon konusunda çok kötü olmadıkça sorun değil. Oyuna yönelik almak istiyorum ama müzikte vs. de inanılmaz kötü olmasın.

Razer BlackShark v3'te aklımda ama menteşe sorunu çok korkutuyor ve bazıları EQ yapmadan sesler kötü geliyor şikayetleri var.

2017'den beri Cloud 2 kullanıyorum ve artık yanlarını bantla tutturduğum için yeni kulaklık alacağım. Bu iki modelden birini düşünüyorum. Mikrofon konusunda çok kötü olmadıkça sorun değil. Oyuna yönelik almak istiyorum ama müzikte vs. de inanılmaz kötü olmasın.

Razer BlackShark v3'te aklımda ama menteşe sorunu çok korkutuyor ve bazıları EQ yapmadan sesler kötü geliyor şikayetleri var.
BlackShark V3'te menteşe sorunu yok. Pelta'da kullananlar mikrofon delaylı diyor.

BlackShark v3'te menteşe sorunu yok. Pelta'da kullananlar mikrofon delaylı diyor.

Senin yorumlarını görüyorum BlackShark konusunda ama menteşe sorunu için belli bir süre kullanıcı deneyimi lazım değil mi ayrıca herkes malzeme kalitesi kötü olarak yorum yapıyor.

Senin yorumlarını görüyorum BlackShark konusunda ama menteşe sorunu için belli bir süre kullanıcı deneyimi lazım değil mi ayrıca herkes malzeme kalitesi kötü olarak yorum yapıyor.
Razer BlackShark V2 HyperSpeed ile menteşe sorunu azaltıldı. V3'ler ile çözüldü diye biliyorum.
Sorun en eski V2 modellerinde daha çok. Yeni modellerde neden eski modellerin sorunu olsun? tabii ki kesin net olarak çözüldü denilmez. Ama V3'lerde daha bu sorun görülmedi. Ben malzeme kalitesi hakkında yorum yapmıyorum çünkü diğer ürünleri uzun süreler boyunca deneyimlemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı