En ucuz Asus ROG Swift PG42UQ 41.5" 0.1ms 4K G-Sync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Swift PG42UQ 41.5" 0.1ms 4K G-Sync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 70.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte AORUS FO48U 48" 1 ms 4K OLED Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte AORUS FO48U 48" 1 ms 4K OLED Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 27.969,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus ROG Swift PG42UQ 41.5" 0.1ms 4K G-Sync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Swift PG42UQ 41.5" 0.1ms 4K G-Sync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 70.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte AORUS FO48U 48" 1 ms 4K OLED Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte AORUS FO48U 48" 1 ms 4K OLED Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 27.969,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Baktığın iki monitör ve bunlara rakip olarak sürekli tartıştığımız yukarıdaki LG'ler arasında alsam mı almasam mı mevzusu dönüyor. Dürüst olacağım benim de arada kaldığım modellerdir.
Şimdi Gigabyte neden ucuz tam bilmiyoruz. Benim düşüncem, eskiyen bir model ve beklendiği kadar iyi satış rakamlarına ulaşmamasından kaynaklı olması. Global forumlarda kronik sorunlarına çok değiniyorlardı. Artık önerisini dahi yapmıyorum. Direkt ele bence. Ucuza OLED alınmaz.
Oled piyasasında LG ve Asus kapışırlar ama LG'yi daha çok önerdiğimi söylemek istiyorum. Özellikle C2 oled bir TV'ye göre uber bir ürün. Oyun performansı olarak monitörle kapışır. Tek sıkıntısı DP yok.