ASUS ROG Phone 5 alınır mı?

PUBG için konuşmuyorum ama çoğu kişi 60Hz yettiğini söylemiş. Bu bir tercih meselesi fakat belirtmemde fayda var, 60Hz'ten 90Hz'e bile çıksanız farkı hissediyorsunuz. ROG Phone 5 şu ana kadar kullandığım en iyi telefon. Öndeki 2 hoparlör, telefonu yandan tuttuğunuzda altta kalan USB portu ile 65W hızlı şarj etme, yine yan çevirdiğinizde üstte kalan tetik tuşları (airtriggers) en çok kullandığım ve normal telefonlara nazaran beni en çok rahat ettiren özellikleri oyun oynarken. Ayrıca bilgisayarda oynamıyorsan oyuncu değilsin muhabbeti eskidi, onu bir geride bırakalım lütfen. Adam telefon alayım diyor bilgisayar öneren var. İkisi bir olsa adam da onu düşünebilecek kapasitede. Her oyunu açan telefonlar tabii var ama nasıl bir performans veriyorlar? Elinizin neresi ısınıyor, ne kadar ısınıyor? Performans ne oranda düşüyor? Hoparlör elinizle kapanıyor mu? Şarja taktığınızda eliniz rahat ediyor mu? Bunlar önemli sorular bir mobil oyuncu için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günde 5 saatten fazla oyun oynuyorsan tabii ki de alınır. İPhone vs demişler günlük kullanımda bile şarj yetmezken sosyal medya oyun vs derken kaç saat gidecek hem oyun hem günlük kullanıma fazlasiyla bol extra bir telefon mu yoksa sadece iPhone 12 mi? 11 falan bedava verse de aynı yerde isimleri geçemez.

Güzel telefon bence, çok para vermek istiyorsan alınır ama ben geçen yaz tatilinde A51 ile günde 5-6 saat PUBG oynuyordum gayet rahattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…