ASUS ROG Phone 9 Pro Edition vs Red Magic 10 Pro+

henels

Hectopat
Daha fazla  
Hangisini almalıyım? Çok kararsız kaldım. İnternetten biraz araştırınca optimizasyon olarak ASUS'u ovmuşler ama kararsızım.

ASUS ROG Phone 9 Pro Edition (1TB + 24 GB) vs Red Magic 10 Pro+ (1TB + 24 GB)

Hangisini almalıyım? Çok kararsız kaldım. İnternetten biraz araştırınca optimizasyon olarak ASUS'u ovmuşler ama kararsızım.

ASUS ROG Phone 9 Pro Edition (1TB + 24 GB) vs Red Magic 10 Pro+ (1TB + 24 GB)

ROG Phone Türkiye garantili yok sanirim hocam. Red Magic mieko tarafindan satiliyor Türkiye garantili olarak. ROG serisi bence de bir adım daha önde ama garanti konusunda Red Magic daha alinabilir duruyor bana göre.

Mieko ile iletişime geç Red Magic türkiyeyede satıyor artık kendi sitesinden aldıkların kayıtlı geliyor ROG Phone'de asla kayıt cıkmaz kayıtsız kullanırsın ROG Phone önde flan değil Red Magic'ta FPS dalgalanması cok az ROG Phone'de daha cok Red Magic sağlamdır artı 30k kayıt ücretinde olmayacak. 24 GB modeli 75 bin TL resmi Red Magic sitesinde miekoya sor siteden alırsam kayıtlımı gelecek aracılık yapar mısınız diye. Ayrıca ROG Phone 24 GB model Sahibinden'de satıyorlar 50k fiyatina fanlı vs her şey dahil oradan 50kya pazarlık yap 47 kya flan bağla kayıt ettir 30kyada kullan. Ya da direk 75k ya Red Magic al. Kayıtsız alacaksanda 40 klara flan bulursun Red Magic'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…