ASUS ROG Pugio 2 inceleme

Yalnız_Kovboy

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar.
Ben ASUS faremi yaklaşık 3 aya yakın bir süredir kullanıyorum.

Sizlerle de görüşlerimi paylaşmak istedim.

Farenin tasarımı:

Farenin tasarımı oldukça kibar. Benim elime tam uydu. Farenin kapağı mıknatıslı ve mıknatıs kapağı güzel tutuyor çıkma ihtimali neredeyse yok diyebilirim.

RGB ışıklandırma:

RGB ışıklandırması bayağı başarılı, logo, kaydırma tekerleği, ve alttaki aydınlatma olmak üzere 3 farklı noktada ışıklandırması var. 7 farklı renk değiştirme modu var, yani istediğiniz gibi özelleştirme yapabilirsiniz.

Bağlantı:

Faremiz kablolu/kablosuz/Bluetooth olmak üzere 3 çeşit opsiyon sunuyor.

Şarj:

Şarj olma süresini test etmedim ama şarjı gerçekten çok uzun zaman dayanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.
Ben ASUS faremi yaklaşık 3 aya yakın bir süredir kullanıyorum.

Sizlerle de görüşlerimi paylaşmak istedim.

Farenin tasarımı:

Farenin tasarımı oldukça kibar. Benim elime tam uydu. Farenin kapağı mıknatıslı ve mıknatıs kapağı güzel tutuyor çıkma ihtimali neredeyse yok diyebilirim.

RGB ışıklandırma:

RGB ışıklandırması bayağı başarılı, logo, kaydırma tekerleği, ve alttaki aydınlatma olmak üzere 3 farklı noktada ışıklandırması var. 7 farklı renk değiştirme modu var, yani istediğiniz gibi özelleştirme yapabilirsiniz.

Bağlantı:

Faremiz kablolu/kablosuz/Bluetooth olmak üzere 3 çeşit opsiyon sunuyor.

Şarj:

Şarj olma süresini test etmedim ama şarjı gerçekten çok uzun zaman dayanıyor.

Bende kullanıyorum gayet güzel bir fare tavsiye ederim. Tek sorun fareyi düşürürseniz S3 Mini gibi parçalara ayrılıyor😂

Hep kablolu kullanırdım yaklaşık 3-4 saattir kablosuz kullanıyorum ve şarjı hala %100. Yazdıklarına ek olarak Asus logosunun olduğu kısma kendi çizimlerimizi yapabiliyoruz. Kötü yanı logonun üstüne gelen plastik logoyu bulanıklaştırıyor. Çıkartılıp kullanılabilir ama ben çıkarttığımda tutamıyorum fareyi. Ek olarak kutusundan switchler çıkıyor.

Hep kablolu kullanırdım yaklaşık 3-4 saattir kablosuz kullanıyorum ve şarjı hala %100. Yazdıklarına ek olarak ASUS logosunun olduğu kısma kendi çizimlerimizi yapabiliyoruz. Kötü yanı logonun üstüne gelen plastik logoyu bulanıklaştırıyor. Çıkartılıp kullanılabilir ama ben çıkarttığımda tutamıyorum fareyi. Ek olarak kutusundan Switch'ler çıkıyor.

Kablosuz 4 gün gidiyor bende, yaklaşık en az 4 saat kullanıyorum her gün. Logonun bulanık durması farklı bir hava katıyor, minimalistik setuplar için çok iyi.

Makro atamaları Armoury Create yüklü iken çalışıyor sadece nedense. Bunun dışında da kapak kısmı biraz oynuyor gibi sıkı tutmalarda vs. Genel anlamda ben de memnunum BT olması güzel bir artı günlük kullanımda ve RGB ışıkları, yedek switch olması, boyutu fiyatına göre iyi. Şarj olarak da %50 parlaklıkta RGB aydınlatma ile benim kullanımımda 1-2 saat oyun kalanı günlük kullanım (2-3 saat) olarak 1 hafta rahat kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı