ASUS ROG Pugio 2 üstüne çay döküldü

286525

Hectopat
Arkadaşlar gece çay içiyordum. Ezanın okunmasına yakın kalkarken yanlışlıkla çay döktüm. Bir korktum. Sonra üstünü biraz sildim. Sonra kap alıp pirince yatırdım. Sabahta üstündeki pirinçleri temizledim. İçine kadar kaçmış. Sallaya sallaya çıkarttım. Daha da içinde var. Sökünce alırım onları. Neyse, şu an mouse kaya gibi çalışıyor. Sizce bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar gece çay içiyordum. Ezanın okunmasına yakın kalkarken yanlışlıkla çay döktüm. Bir korktum. Sonra üstünü biraz sildim. Sonra kap alıp pirince yatırdım. Sabahta üstündeki pirinçleri temizledim. İçine kadar kaçmış. Sallaya sallaya çıkarttım. Daha da içinde var. Sökünce alırım onları. Neyse, şu an mouse kaya gibi çalışıyor. Sizce bir sorun olur mu?

Yani kanka şu telefonları pirince koyun hangi deli bulmuş ki? Yeni telefonlarda işlemez o.
Yani kanka şu telefonları pirince koyun hangi deli bulmuş ki? Yeni telefonlarda işlemez o.

Aksi halde özelliğini bozmuş olursun.

Tamamen kuruduğuna eminseniz ve bir sıkıntı yoksa çok büyük ihtimalle sıkıntı olmadan çalışacaktır. İşlemci gibi aşırı hassas bir parça bile suyla temas edip kurutulduğunda çalışıyorsa, fareye zarar gelmez.

Aksi halde özelliğini bozmuş olursun.
Pirinç nemi emer. Boş bir hurafe değil. Ayrıca Pugio 2 de telefon değil :D

Pirinç nemi emer. Boş bir hurafe değil. Ayrıca Pugio 2 de telefon değil :D

Temsili anlamda söyledim hocam. Pirincin nemi emdiğini biliyorum ama bu cihazların yalıtımlarını aşamıyor ve PCB'lerin olduğu katmanda takılı kalıyor nem.

Temsili anlamda söyledim hocam. Pirincin nemi emdiğini biliyorum ama bu cihazların yalıtımlarını aşamıyor ve PCB'lerin olduğu katmanda takılı kalıyor nem.
Mantıken su o katmanı aşıyorsa pirinç de etkili olacaktır :d

Technopat Haberler

Geri
Yukarı