O ozgursinan Kilopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 16 20 Kasım 2020 #1 Eski Mouse'um tekerleği bozuldu ve yan tarafları deforme oldu yeni mouse alacaktım bu ikisi arasında kaldım, kullanan ya da bilgisi olan var mı? ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA'da. www.itopya.com Steelseries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA Steelseries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSM62521 ITOPYA'da. www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020
Eski Mouse'um tekerleği bozuldu ve yan tarafları deforme oldu yeni mouse alacaktım bu ikisi arasında kaldım, kullanan ya da bilgisi olan var mı? ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA'da. www.itopya.com Steelseries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA Steelseries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSM62521 ITOPYA'da. www.itopya.com
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 20 Kasım 2020 #2 ASUS Pugio II özellikler bakımından daha iyi. Ayrıca mouse pad hediyesi de varmış.
O ozgursinan Kilopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 16 20 Kasım 2020 #3 Sağol asus'u sipariş ettim bende daha fazla beğendim
fuNuf Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #4 ozgursinan dedi: Sağ ol ASUS'u sipariş ettim bende daha fazla beğendim. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz mouseden? Almayı düşünüyorum da şarjı kaç gün gidiyor Wireless modunda? Arka kapağı çıkıyor mu kullanırken? (bazı kullanıcılar öyle geribildirimde bulunmuş.) Son olarak tavsiye eder misin fareyi?
ozgursinan dedi: Sağ ol ASUS'u sipariş ettim bende daha fazla beğendim. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz mouseden? Almayı düşünüyorum da şarjı kaç gün gidiyor Wireless modunda? Arka kapağı çıkıyor mu kullanırken? (bazı kullanıcılar öyle geribildirimde bulunmuş.) Son olarak tavsiye eder misin fareyi?