mostevil Hectopat Katılım 11 Ekim 2013 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2016 #1 240 GB'lık SSD 1 TB'lık SSD'lerle aynı parada neredeyse, hatta daha da pahalı. Nedeni ne bunun? Teknik özellikleri mi çok yüksek? Beni aydınlatabilecek olan varsa memnun olurum. ASUS 240GB RAIDR Express PCIe SSD (830MB Okuma / 810MB Yazma)
240 GB'lık SSD 1 TB'lık SSD'lerle aynı parada neredeyse, hatta daha da pahalı. Nedeni ne bunun? Teknik özellikleri mi çok yüksek? Beni aydınlatabilecek olan varsa memnun olurum. ASUS 240GB RAIDR Express PCIe SSD (830MB Okuma / 810MB Yazma)
Winston light Kilopat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 547 Yer Aydın/Didim Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2016 #2 PCIe SSD'ler normal SSD'lere göre daha çok performanslı olması PCIe slotunu kullanması haliyle fiyata da yansıyor. Ayrıca ROG serisi.... Aynı konudan 2 tane açmayın lütfen.
PCIe SSD'ler normal SSD'lere göre daha çok performanslı olması PCIe slotunu kullanması haliyle fiyata da yansıyor. Ayrıca ROG serisi.... Aynı konudan 2 tane açmayın lütfen.