O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 18 Nisan 2023 #1 Ekran kartını alalı 3 yıl oldu termal macun değiştirmek istiyorum. MX4 elimde var ancak Thermal Grizzly daha iyi olacaksa onu alabilirim.
Ekran kartını alalı 3 yıl oldu termal macun değiştirmek istiyorum. MX4 elimde var ancak Thermal Grizzly daha iyi olacaksa onu alabilirim.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 18 Nisan 2023 #2 İkisi de son derece kaliteli gram-fiyat hesabında en mantıklısı olanı alabilirsiniz MX 4 de çakması çok fazla var orijinalini almaya çalışın ben Teknobiyotik'ten geçen günlerde 115TL'ye orijinal olarak aldım.
İkisi de son derece kaliteli gram-fiyat hesabında en mantıklısı olanı alabilirsiniz MX 4 de çakması çok fazla var orijinalini almaya çalışın ben Teknobiyotik'ten geçen günlerde 115TL'ye orijinal olarak aldım.
Turkogul Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 556 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pazarlama 18 Nisan 2023 #3 OVERLOKÇU dedi: Ekran kartını alalı 3 yıl oldu termal macun değiştirmek istiyorum. MX4 elimde var ancak Thermal Grizzly daha iyi olacaksa onu alabilirim. Genişletmek için tıkla... Grizzly al iki macunuda kullandim her turlu grizzly.
OVERLOKÇU dedi: Ekran kartını alalı 3 yıl oldu termal macun değiştirmek istiyorum. MX4 elimde var ancak Thermal Grizzly daha iyi olacaksa onu alabilirim. Genişletmek için tıkla... Grizzly al iki macunuda kullandim her turlu grizzly.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 18 Nisan 2023 #4 Thermal Grizzly daha iyi.