ASUS ROG RX 570 alınır mı?

İntelCorei9

Picopat
Daha fazla  
ASUS ROG RX 570 alınır mı? 2. el olur sıfır olur ama 5k'yı aşmasın. Bir de maksimum kaç yıl dayanır?

Bir de nereden alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
5k bütçeye RX 6600 al kesinlikle. RX 500 serisine yanaşma bile bu kadar bütçen varsa.

Ben RX570'in vramine vesaire baktım ama RX6600 le aynı neden böyle dediniz anlamadım şahsen driverlardan dolayı mı.

Ben RX 570'in vramine vesaire baktım ama RX6600 le aynı neden böyle dediniz anlamadım şahsen driverlardan dolayı mı?

Sadece VRAM bakılarak ekran kartı karşılaştırılamaz hocam. RX6600 hem driver konusunda hem saf güç bakımından RX 570'den çok çok daha iyi kart. Üstüne üstlük RX 570'in kronik sorunu fazla mining, WattMan gibi. VRAM olayına tekrar gelirsek RX 570 8 GB olmasına rağmen o kadar VRAM kullanabilecek bir güçte kart değil.

Sağ olun hocam.

Bir de bir sorum olacaktı oda bu soruyu sorma sebebim internette 1K ya satılıyordu o yüzden alınır mı?

Son düzenleme:
Ben RX570'in vramine vesaire baktım ama RX6600 le aynı neden böyle dediniz anlamadım şahsen driverlardan dolayı mı.
VRAM'e bakıp ekran kartı alınmaz, ona bakılırsa RTX 4060 Ti da 8 GB, RX 570 de. Ama tamamen farklı kartlar. RX 6600, 570'den katbekat daha güçlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…